Skip to main content
  • Voka Zomerstages 2021: Helpt u deze zomer mee aan de relance?
Voka Community -

Onderneming en Politiek

Help deze zomer mee bouwen aan onze economie. De crisis heeft het uiterste gevergd van onze ondernemingen. Zij gaan er nu opnieuw keihard tegenaan en willen de crisis snel doen vergeten door weer te groeien. Daar kunnen onze bedrijven uw hulp bij gebruiken.

Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, biedt u de kans om de relance in actie mee te maken. Stel u nu kandidaat onderaan deze pagina.

De Voka Zomerstages bieden u als politicus de unieke kans om een dag mee te draaien in het bedrijfsleven in Vlaanderen of Brussel. 

Ervaar hoe het nieuwe hybride werken eruitziet. Praat met ondernemers en hoor hoe zij ondanks of net dankzij de coronacrisis hun strategie hebben omgegooid. Sla de brug tussen Wetstraat en werkvloer, meer dan ooit noodzakelijk.

Al meer dan 25 jaar merkt Voka dat deze Zomerstages echt het verschil maken. En dit jaar zijn de Voka Zomerstages meer dan ooit relevant.

Wat?

Een dag lang (10u-16u) bij één van de Voka-leden in Vlaanderen of Brussel:

  • Een ontmoeting met de CEO of een directielid
  • Zelf de handen uit de mouwen steken op de werkvloer
  • Lunch

Duik in de inhoud:

  • Werkoverleg over een concreet dossier
  • Een ontmoeting met bedrijfsexperts over vastgelegde thema’s
  • Of nog iets anders op uw verlanglijstje

Een Vokafotograaf brengt de verschillende zomerstages in beeld. Er volgt ook een verslag via de online kanalen van Voka.

Hoe?

Interesse om deel te nemen? Vul dan deze vragenlijst in voor 4 juni en laat ons uw voorkeuren weten. 

Vervolgens gaat Voka op zoek naar een match met één van onze leden. Zodra die er is, brengen we u op de hoogte. Het bedrijf in kwestie handelt verder de praktische organisatie af. 

We proberen er ook zoveel mogelijk voor te zorgen dat een Voka-vertegenwoordiger bij de zomerstage aanwezig is.

Hier schrijft u in
In welke beleidsniveaus bent u actief?
Aan welke partij bent u verbonden?
Voorkeuren voor de Voka Zomerstage
In welke periode zou de Voka Zomerstage voor u passen? De definitieve datum en tijdstip leggen we in onderling overleg vast.
Ik geef goedkeuring voor opslag van mijn persoonlijke gegevens. Meer info via de privacyverklaring onderaan deze pagina.
Meer info via https://www.voka.be/privacy