Voka Vlaams-Brabant Nieuwjaarsreceptie 2018

16/01/2018

Voka Vlaams-Brabant nodigt je graag uit op haar grote Nieuwjaarsevent op dinsdag 16 januari 2018. En omdat het anno 2018 eens wat meer mag zijn, kan je je verwachten aan een special edition. Wees voorbereid op een spetterend, schitterend & sprankelend event

teaser small NJR 2018We lichten voor jou alvast een tipje van de sluier: een gastoptreden van Paul Michiels, een gin-tasting, kans op een diamant en de magie van champagne. Maar uiteraard worden ook de BOB’s van de avond niet vergeten… Kortom: lekker eten en drinken, interessante ontmoetingen en goed gezelschap. De medewerkers van Voka Vlaams-Brabant hebben je er graag bij, en neem gerust ook je partner mee.

Klimaatambassadeur

Eén bedrijf zal specifiek in de bloemetjes gezet worden. Een bedrijf dat alles op alles zet om duurzaam te ondernemen. Jawel, want ook dit jaar reiken we de award van miK Klimaatambassadeur uit.

Netwerking corners

Weet je niet altijd hoe je best begint te netwerken op zo’n groot evenement? Dan is het nieuwe concept van onze netwerking-corners iets voor jou. Dit zijn kleinschalige netwerkhoekjes rond een bepaald thema waar je wordt geïntroduceerd & warm wordt opgevangen door de andere aanwezigen. Interesse? Geef hier dan je keuze door.

Programma

18.30 uur   Onthaal met verrassing
19.30 uur   Vooruitblik op 2018 door voorzitter Erwin Ollivier
19.45 uur   Uitreiking miK Klimaatambassadeur 2017 door Tie Roefs
20.00 uur   Walking dinner
21.30 uur   Optreden Paul Michiels (Soulsister)
23.30 uur   Einde

Anne De Baetzelier praat de avond vlotjes aan elkaar.

Meer info?

kristien_put@voka.be 

 

Met dank aan onze partners

Partners Nieuwjaarsreceptie 2018