Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Alles wordt anders

Alles wordt anders! We staan voor dé grote transitie die we te lang hebben uitgesteld. Dit is de stelling die Belgisch econoom en hoogleraar, Koen Schoors met ons komt delen. 

De economie van de toekomst is regionaal, circulair, hernieuwbaar, en oud. Het is een beter en meer gebalanceerde economie, maar de transitie zal met de nodige overgangsproblemen gepaard gaan. Het worden uitdagende tijden, met veel bedreigingen, maar nog meer kansen!

Geeft je hem gelijk? Ervaar je dit in jouw onderneming? Kom samen met een 100-tal ondernemers deze stellingen en ideeën verder bespreken tijdens het ondernemersevent van 17 november 2022. 

Keynote

Koen Schoors sprekerKoen Schoors (Deinze, 8 december 1968) is een Belgisch econoom en hoogleraar aan de Universiteit Gent. In het verleden doceerde hij ook al aan de KU Leuven, aan de Vlerick Business School en aan de Higher School of Economics in Moskou. Hij behaalde in 1998 zijn doctoraat, handelend over de opkomst van het commerciële bankensysteem in Rusland aan het begin van de jaren ’90 van de 20e eeuw.

Hij is gerankt in de top 10 in de IDEAS top van economen wereldwijd. Je kent hem door zijn regelmatige verschijning in de media in o.a. De Afspraak, als commentator op actuele socio-economische gebeurtenissen. 

Praktisch

Programma

  • 18h30  Onthaal
  • 19h00  Welkomswoord gastheer Scott Sportech Benelux
  • 19h10  Keynote prof. dr. Koen Schoors
  • 20h10  Netwerkmoment & walking dinner
  • 22h30  Einde

Doelgroep

Ben je ondernemer of bedrijfsleider? Je bent van harte welkom! Deze inspiratiesessie is ideaal om je ondernemersnetwerk te verbreden. 
Platonisten van Voka - KvK Vlaams-Brabant krijgen gegarandeerd een plaatsje.

Deze sessie kadert in het Voka Plato-netwerk. Kom dus gerust kennis maken met ons.
Benieuwd welke Vlaams-Brabantse bedrijven deelnemen aan onze groeitrajecten? 
Je ontdekt hoe waardevol de trajecten zijn voor je management. Verwacht je in elk geval aan een inspirerende avond vol kennis en contacten.

Alles wordt anders

Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen.
Plato maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken.

 

Logo vlaio

Contactpersoon

Elisa Frias

Adviseur Plato - groei, opvolging & overname

Adres

Scott Sportech Benelux
Karel Van Miertstraat 7
3070 Kortenberg

Wanneer

Prijs

 Gratis mits inschrijving

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus