Skip to main content
  • Home
  • Ondernemen in Frankrijk? Kom naar onze Global Dialogue
Ondernemen in Frankrijk? Kom naar onze Global Dialogue

Ondernemen in Frankrijk? Kom naar onze Global Dialogue

Je afzetmarkt vergroten? Veel Vlaamse bedrijven kijken dan richting Noord-Frankrijk. Volledig terecht, want de regio biedt veel potentieel. 

Voor je zelf de stap zet, wil je wellicht eerst eens de temperatuur voelen door een teen in het water te steken. Wij bieden jou een ideale gelegenheid. Kom naar onze Lunch & Learn met de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers (Vlev) van Frankrijk en Flanders Investment & Trade (FIT). Je ontmoet er o.a. Patricia De Backer, directrice van de Frans-Belgische Kamer van Koophandel in Noord-Frankrijk.

Tijdens een twee uur durende lunch leer je meer over de economische situatie en opportuniteiten in Frankrijk. Je krijgt ruim de gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken. De Vlev’s en de Kamers van Koophandel beschikken over heel wat marktkennis en geven je graag praktische tips en advies over zaken doen met onze zuiderburen. Als je dat wil, doen ze ook concreet opzoekwerk voor jou.

Ondernemen in Frankrijk zonder koudwatervrees? Schrijf je nu in!

Meer info?

Isabelle Meulemeester
isabelle.meulemeester@voka.be
0470 41 12 97
 

fit

 

Adres

Centrum Leuven. De precieze locatie hangt af van het aantal inschrijvingen en delen we je later nog mee.
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Leden: € 50
Niet-leden: € 90

(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Opgelet! 
Wegens de vakantieperiode zal jouw aanvraag tot inschrijven verwerkt worden na 13 augustus. Je krijgt na die datum een officiële bevestiging van jouw inschrijving.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad