Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Bouw in 3 dagen de sales fundamenten voor blijvende groei

Bouw in 3 dagen de sales fundamenten voor blijvende groei

VOLZET - De traditionele verkoopstraining richt zich enkel op de 2% van het potentieel maar dat is niet goed genoeg.

  • Hoe bouw je een verkoopsmodel dat schaalbaar is en dat mee zal blijven groeien met jouw onderneming?
  • Wat zijn de verkooptrends en nieuwe technieken in de komende jaren?

Van de laatste closing technieken, cold outreach technieken, automatisatie, high velocity sales modellen, hybride verkoop, lead generatie tot personal sales brand. Je krijgt van sales goeroe Michael Humblet tekst en uitleg én een krachtig betoog hoe op een nieuwe manier aan verkoop te doen. Wegens groot succes vorig jaar organiseren we deze 3-delige opleiding opnieuw in 2022.

Tijdens deze 3-daagse opleiding leert Michael Humblet de knepen van het vak. Hij hielp al meer dan 300 groeiende bedrijven op de juiste weg en nu is het jouw beurt. Michael Humblet stelde speciaal voor Voka een best-off training met drie luiken samen:

Sessie 1: De foundations voor schaal & productiviteit

In deze module zetten we de basis van jouw sales op punt.

  1. Sales Foundations  - overzicht van alle sales methodologieën, wanneer welke te gebruiken, hoe het "Why Now"-model toe te passen, hoe ga je van sequentiele verkoop naar parallelle verkopen,…
  2. Tijd om jouw grootste probleem op te lossen: Nobody Knows You. Deze sessie is gebaseerd op alle inzichten die Michael in zijn boek heeft verwerkt. Waar begin je, hoe schaal je, hoe draai je jouw expertise om in marktleiderschap.
Sessie 2: LinkedIn voor sales en sales storyline

Je krijgt quick wins mee die onmiddellijk impact hebben op jouw sales.

  1. LinkedIn voor sales. Hoe word je gevonden, hoe jouw network echt schalen, hoe houd je sales conversaties en hoe maak je converterende posts. Michael heeft zelf 23K volgers en legt het je uit met echte cijfers en voorbeelden
  2. Jouw sales storyline. Leer alle technieken hoe jouw verhaal te laten converteren. Geen klassieke pitch training maar echte hands on toepassingen voor hoe je sales technieken en visuals kan combineren tot een heel explosieve sales deck dat altijd tot actie leidt.
Sessie 3: Schalen: pricing optimalisatie en sales sprints

Hier krijg je tips en tricks aangereikt om te groeien en blijven groeien.

  1. Pricing Optimalisatie: hoe de beste prijs voor jouw product of service bepalen en hoe sales concepten zoals pre-framing, upselling and value anchoring in jouw pricing krijgen.
  2. Sales Sprints: de blueprint om met sprints van 6 weken een markt te veroveren. Dit geeft diepe inzichten in nieuwe concepten zoals waarde ladders, bait technieken en alles wat een organisatie nodig heeft om op ritme de sales en marketing machine te schalen.

Michael Humblet aan het woord

Grijp jij je kans om deze training te volgen en je sales fundamenten voor blijvende groei te bouwen? Luister alvast naar een voorproefje hieronder.

Michael Humblet heeft iets met sales machines. Hij ontwerpt ze, bouwt ze, schaalt ze en traint andere verkopers om hetzelfde te doen. Maar voor je dat kan doen, moet je volgens hem je Sales Story op punt krijgen.

Met zijn content agency Chaomatic.com heeft Humblet meer dan duizend bedrijven geholpen om op te schalen. Al die kennis deelt hij met plezier in zijn Sales Acceleration Show op YouTube en in boeken. Het eerste, Nobody Knows You laat zien hoe je een contentmachine bouwt. Het tweede, Why Now geeft verkopers de tools om hun verkoopspitch te acen. Hij is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en een meesterverteller—tenminste als je van verhalen met een twist houdt...

michael

Met de steun van

Logo vlaio

Contactpersoon

Veronique Mestdagh

Manager Ondernemerschap

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

€550 (excl. btw)

Deze activiteit is volzet. Je kan je op de wachtlijst registreren door te mailen naar inschrijvingen.vb@voka.be

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus