Skip to main content
Map
  • Inspiratiesessie: Hoe bouw ik de salesfundamenten voor blijvende groei?

Inspiratiesessie: Hoe bouw ik de salesfundamenten voor blijvende groei?

  • Online

De grootste hindernis tussen jou en jouw groeiplannen? Niemand kent je. Of zoals auteur Michael Humblet zegt: Nobody knows you. In deze gratis infosessie zal hij je verbazen met tips en tricks over hoe je jouw bedrijf zichtbaar kunt maken en dus verkoop kunt boosten.

Ben je getriggerd? Wil je meer weten? Deze infosessie is een voorsmaakje op deze driedaagse opleiding met Michael Humblet waarin de topics die hier aan bod komen, in de diepte worden uitgewerkt.

Michael Humblet heeft iets met sales machines. Hij ontwerpt ze, bouwt ze, schaalt ze en traint andere verkopers om hetzelfde te doen. Maar voor je dat kan doen, moet je volgens hem je Sales Story op punt krijgen.

Met zijn content agency Chaomatic.com heeft Humblet meer dan duizend bedrijven geholpen om op te schalen. Al die kennis deelt hij met plezier in zijn Sales Acceleration Show op YouTube en in boeken. Het eerste, Nobody Knows You laat zien hoe je een contentmachine bouwt. Het tweede, Why Now geeft verkopers de tools om hun verkoopspitch te acen. Hij is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en een meesterverteller—tenminste als je van verhalen met een twist houdt

michael

 

Met de steun van

Logo vlaio

Contactpersoon

Veronique Mestdagh

Adviseur Bryo - snelle groei

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus