Skip to main content
  • Collectieve Plato-sessie
Voka Netwerking

Collectieve Plato-sessie

Als ondernemer haal je het meeste uit de gesprekken met andere ondernemers. Dat is net de kracht van het Voka Plato-netwerk, het ondersteuningstraject voor en door ondernemers. Tijdens deze collectieve Plato-sessie op 17 november krijgen alle deelnemers de kans om andere ondernemers buiten de eigen groep te leren kennen. Zo vertrek je gegarandeerd naar huis met een hoofd boordevol nieuwe ideeën. 

Ben je benieuwd welke andere Vlaams-Brabantse bedrijven zich in die andere Plato-groepen bevinden? Of wil je kennismaken met Plato en ontdekken hoe zo'n traject waardevol kan zijn voor je bedrijfsvoering? Dan nodigen we je graag uit voor de Vlaams-Brabantse collectieve Plato-sessie op 17 november 2022. Met een recordaantal inschrijvingen dit jaar mag je je verwachten op een inspirerende avond vol kennisoverdracht en netwerking.

Op het programma

  • 18u30: Onthaal
  • 19u00: Welkom door Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Vlaams-Brabant
  • 19u05: Een inspirerende en entertainende keynote rond actuele thema's 
  • 20u00: Voorstelling van Plato 2023 door Ewa Bulthez, directeur dienstverlening Voka - KvK Vlaams-Brabant
  • 20u15: Netwerkreceptie, waarbij je onze hulp kan inroepen om contacten te leggen met bedrijven uit ons Vlaams-Brabantse-netwerk
     

Ik heb doorheen de jaren dankzij mijn verschillende werkervaringen een sterke visie ontwikkeld op wat goed leiderschap kan zijn. Die opgebouwde kennis en inzichten wil ik graag delen met ondernemers om hen te inspireren.

Annelies Steenbeke, Plato-meter en organisatieadviseur en zaakvoerder van ultimen

Samen voor sterk, ambitieus ondernemen

Met de VLAIO partners bundelen we onze krachten en middelen. Plato maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken.

Samen voor #sterkondernemen

Logo vlaio

Contactpersoon

Elisa Frias

Adviseur Groei, Opvolging & Overname

Wanneer

Prijs

 Gratis mits inschrijving

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus