Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Traject

Milieuactualiteiten 2024: volledige reeks

Milieu

Wil jij als milieucoördinator of preventieadviseur altijd op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van milieu, preventie en veiligheid? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Kom maandelijks naar onze informatieve sessies en krijg een diepgaand inzicht in de nieuwste trends en juridische updates. Bovendien staat er ook een inspirerend bedrijfsbezoek op het programma.

Tussen januari en december 2024 bieden we opnieuw 10 compacte infosessies aan, waarbij elk sessie een specifiek milieuthema belicht. Door je in te schrijven voor de volledige reeks, voldoe je tevens aan de 30 uur verplichte bijscholing voor milieucoördinatoren. Mis deze waardevolle kans niet om jouw kennis te vergroten en blijf een stap voor op de laatste ontwikkelingen.

Vind hier een volledig overzicht van de 10 milieuactualiteiten

Heb je interesse in alle onderwerpen?

Schrijf je dan in voor de volledige reeks milieu-actualiteiten. Tot en met maart is het nog steeds voordeliger om een abonnement te nemen dan je voor de overige sessies apart in te schrijven. 

Doelgroep

Deze actualiteitsreeks is gericht op:

 • milieucoördinatoren

  De milieucoördinator (milieucoördinator-werknemer of erkende milieucoördinator), moet elk kalenderjaar minstens 30 uur relevante bijscholing over milieuwetenschappen, milieutechnologie, milieurecht, enzovoort, door cursussen, seminaries, studiedagen en dergelijke volgen. Deze reeks komt in aanmerking als studiedag en seminarie met omgeving (leefmilieu en ruimtelijke ordening gelinkt aan milieu) als centraal thema. Wij voorzien een aanwezigheidsattest na het volgen van de bijscholing met de juiste vermeldingen (naam, naamorganisator, datum, plaats, onderwerp, aantal uren). Meer informatie vind je hier

 • preventieadviseurs 
 • iedereen die interesse heeft in het thema 'omgeving'

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Laura Van Wijmeersch

Manager kameracademie en themanetwerken

Full bio of Laura Van Wijmeersch

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 1515,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 2120,00 excl. btw

Nog geen lid? Neem contact op met erika.paps@voka.be voor info over onze vele ledenvoordelen.

Voorwaarden

Vlaams Opleidingsverlof (VOV)

 • Opleidingsverstrekker: VOKA - Kamer van Koophandel Limburg

 • Registratienummer opleidingsdatabank: ODB-1002163

 • Opleidingsuren: 32uren
   
 • Het inschrijvingsattest kan worden opgevraagd bij bea.vanmeert@voka.be (graag jullie rijksregisternummer op voorhand mededelen)

    Meer info vindt u hier.

KMO-portefeuille

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen (besparing tot 30%), indien u hiervoor in aanmerking komt en dit ten laatste 14 dagen na de eerste sessie via www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen. 

 • Registratienummer: DV.0105507

 • Type dienstverlening: Opleiding

 • Datum inschrijving: 10/01/2024

 • Projectbedrag: € 1.515 (lid) of € 2.120 (niet-lid)

 • Aantal opleidingsuren: 30uren

 • Thema: Duurzaamheid

 • Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur =  bedrijf aanvraag KMO-portefeuille

  kmo-portefeuille | KLAV - Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk via mail tot en met 27/12/2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren, indien ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort binnen een redelijke periode.

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.