Skip to main content

Businessmodellen bouwen met blockchain

Innoveren door kritische bedrijfsprocessen te enten op blockchain technologie. Wat zijn de voordelen, de opportuniteiten en de valkuilen?

Blockchain

Nieuwe technologieën zoals blockchain veranderen onze manier van werken. Met het gebruik van een blockchain is het mogelijk om op een veilige manier transacties te faciliteren tussen verschillende partijen. Deze transacties komen tot stand zónder dat daar een centrale partij voor nodig is. Een blockchain is dus een decentrale database die functioneert als een online grootboek. 

Blijf up-to-date 

Blijf als onderneming helemaal up-to-date in verband met blockchain. Wat zijn de laatste nieuwe toepassingen, voor -en nadelen, ... Aan de hand van Belgische praktijkvoorbeelden brengen we jou dit tijdens deze infosessies in kaart. Ontdek meer door onderaan te klikken op 'programma'. 

 

Programma

•    Nieuwe toepassingen
•    Belgische praktijkvoorbeelden
•    Voordelen en aandachtspunten voor uw onderneming
•    Hoe starten?
•    Interactieve brainstorm    
•    …
 

Doelgroep

Deze infosessie richt zich in de eerste plaats naar technisch management, proces analisten, proces managers, strategie managers, digitale transformatie managers, professionals die bezig zijn met optimalisatie van de bedrijfsprocessen en digitale innovatie binnen een organisatie.

Docent

Dave Remue; Director KMPG

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Melanie Capocciuti

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo