Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Navigeer succesvol doorheen verandering en transformatie

Navigeer succesvol doorheen verandering en transformatie

In een wereld waar verandering de enige constante is, wordt het vermogen om te navigeren door verandering en transformatie een cruciale vaardigheid voor elke ondernemer. Dit interactieve traject is speciaal ontworpen om ondernemers te begeleiden bij het effectief beheren en leiden van verandering binnen hun organisaties. 

Door deel te nemen aan dit programma, zal je inzicht krijgen in de dynamiek van veranderingsprocessen en leer je praktische strategieën om deze met succes te implementeren en te begeleiden.

 

Programma

Dag 1: 5 maart 2024 | 10u - 13u

Op de eerste dag van dit traject duiken we in de wereld van change management. Je leert over de geheimen om succesvol om te gaan met verandering in de organisatie. We verkennen de verschillende facetten van verandering en onderzoeken waarom mensen vaak terughoudend zijn bij verandering. Met behulp van de verandercurve van Kübler-Ross en de vier leerfasen van Maslow begrijpen we beter hoe mensen omgaan met verandering.

Dag 2: 19 maart 2024 | 10u - 13u

De tweede dag staat in het teken van de praktische stappen van een veranderplan. We gebruiken het 8-staps proces van Dr. John Kotter voor het succesvol leiden van verandering om een eigen veranderplan op te stellen. Ook gaan we aan de slag met effectieve communicatiestrategieën die helpen jouw veranderplan te realiseren.

Dag 3: 26 maart 2024 | 10u - 13u

Op de derde dag zetten we de theorie om in de praktijk. Je leert hoe u weerstand tegen verandering kunt overwinnen en hoe u de verandering blijvend verankert in de organisatie. Hier komt alles samen en zorgen we ervoor dat je het succes van jouw verandering kunt vieren.

Trainer

Birgit Matthé van Mpower Coaching & Consulting

Met een hart voor mensen en een scherp oog voor resultaat zet Birgit zich in voor de leiders van de toekomst. Als ervaren coach is ze de perfecte trainer voor dit traject.

 

 

Doelgroep

Dit traject is ideaal voor ondernemers die hun vaardigheden in veranderingsbeheer willen aanscherpen en de uitdagingen van transformatie in hun organisatie willen aangaan in vertrouwen en met expertise.

 


vlaio

Contactpersoon

Katrien Van Damme

Adviseur Plato - Groei, Opvolging & Overname

Adres

Voka - KvK Vlaams-Brabant kantoor Leuven
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

€550

(excl. btw)

Voorwaarden

Ons kantoor is slechts 15 minuten wandelen vanaf station Leuven en volledig rolstoeltoegankelijk, zonder enige trappen. 
Wij zorgen ervoor dat iedereen comfortabel en zonder zorgen deel kan nemen aan onze sessies.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Dyls februari2024
Proximus