Skip to main content

Verkiezing Voka Ambassadeur 2019 - IdentiStrijd

Weet u hoe uw klanten, leveranciers en werknemers denken over uw bedrijf? Bent u zich bewust van (de impact van) het imago dat u heeft bij uw verschillende stakeholders? Werkt u actief aan uw identiteit en branding? Maakt u van uw onderneming een sterk merk en durft u met uw campagnes buiten de lijntjes kleuren?

Dan bent u misschien wel onze volgende Voka Ambassadeur!

Voka Ambassadeur 2019

Ondernemerschap in de kijker

In 2019 gaan wij voor de 9de keer op zoek naar de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen. Ook tijdens deze editie bekronen we een Oost-Vlaams bedrijf dat een voortrekkersrol speelt in onze provincie en geven we een forum aan excellent kmo-ondernemerschap met een voorbeeldfunctie in de regio en daarbuiten. Na een preselectie door de vakjury en een digitale stemronde, strijden 3 laureaten uit onze provincie in november voor de titel van Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2019 tijdens een groots opgezet event. Het volledige stappenplan kunt u hier vinden.

Thema & doelgroep

Het selectiethema voor de verkiezing van de Voka Ambassadeur 2019 is ‘Identistrijd’. Voka Oost-Vlaanderen wil bedrijven voor het voetlicht brengen die bewust bezig zijn met het imago, de branding en de bekendheid van hun bedrijf naar zowel interne (huidige en toekomstige medewerkers, RVA, RVB, aandeelhouders) als externe stakeholders (klanten, leveranciers, bestuur, maatschappij) toe, en die deze houding op een bijzondere manier vertalen in strategie en acties.

What's in it for you?

De Voka Ambassadeur-award opent deuren! De titel brengt niet alleen gratis publiciteit met zich mee, maar ook een mooi prijzenpakket, een sterke motivatie voor uw team, brede visibiliteit in de media en een positief imago als extra troef bij het rekruteren van personeel. De Voka Ambassadeur gaat bovendien mee op inspiratiereis naar Israël van 9 tot 16 februari 2020.

Deelnemen

Herkent u uw bedrijf in onze omschrijving? Of kent u een onderneming die in aanmerking kan komen? 

Om deel te nemen aan de Verkiezing van Voka Ambassadeur, bezorgt u ons via netwerking.gent@voka.be:

 Nog vragen? Het Team Netwerking helpt u graag via 09 266 15 60.
 

G&g Provincie  Sd worx  Deloitte

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media