Skip to main content

Nieuws

njr Brugge
Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 2020 regio Brugge

In la Brugeoise in Brugge, mochten we voor onze tweede nieuwjaarsreceptie meer dan 500 ondernemers verwelkomen uit de regio. Te midden de opgestelde droomwerelden lieten we ons samen inspireren door keynote speaker Sven Nys en klonken we op het symbolische jaar 2020!

Lieven Danneels
Opinie

Dromen van 2020

Voor een keer niet het vertrouwde gezicht op deze pagina, maar met het einde van mijn mandaat als uw voorzitter in het verschiet – jawel, in juni geef ik na 8 jaar de fakkel door – leek het mij gepast om u, in lijn met het thema van onze nieuwjaarsrecepties, te vertellen waarvan ik droom als jullie voorzitter in 2020.

top
Voka-Persbericht

Durven (blijven) dromen van de top

West-Vlaanderen tegen 2025 laten uitgroeien tot de regio met de hoogste graad van ondernemerschap. Met deze ambitie lanceerde Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen haar verkiezingsmemorandum naar aanleiding van de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen in 2018 en de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen in 2019.

job market
Nieuws

Voka West-Vlaanderen coördineert het ESF-project Actief op 2 sporen, dat gefinancierd wordt vanuit de Europese Unie

Voka West - Vlaanderen (promotor) wil samen met partners Mentor, Stad & Ocmw Roeselare, Stad Brugge en APZI en met ondersteuning van VDAB, POM West – Vlaanderen alsook enkele sectorfondsen en andere organisaties een project uitvoeren om een tewerkstellingsinitiatief voor bepaalde inactieve groepen op de arbeidsmarkt aan te kunnen bieden.

jambon
Voka-Persbericht

Minister-president Jan Jambon licht beleidsintenties toe

Op uitnodiging van het bestuurscomité van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen bracht Jan Jambon vandaag een bezoek aan West-Vlaanderen. De minister-president van de Vlaamse regering ging er met de aanwezige captains of industry dieper in op het Vlaamse regeerakkoord met speciale aandacht voor de West-Vlaamse accenten.

voorjaarsbrochure 2020
Nieuws

Ontdek onze voorjaarsbrochure 2020

In deze voorjaarsbrochure 2020 hebben we onze expertise en ons aanbod georganiseerd rond alle managementdomeinen die er voor u en uw medewerkers toe doen.

Bert Mons
Opinie

Nood aan braincirculatie in West-Vlaanderen

Er is veel te lang veel te weinig geïnvesteerd in het hoger onderwijs in West-Vlaanderen. Dat moet voortaan anders als we onze bedrijven zuurstof willen blijven geven.

sociale verkiezingen
Nieuws

Sociale verkiezingen: mis de start niet!

Binnenkort is het weer zover: afhankelijk van de geprikte verkiezingsdatum (tussen 11 mei en 24 mei 2020), trekt de verkiezingsprocedure zich vanaf midden december 2019 op gang.

"Volg je gevoel en durf!"
Nieuws

"Volg je gevoel en durf!"

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen zet met JUMP sterk in op het inspireren van studenten en het boosten van jong ondernemerstalent in de regio. In deze reeks laten we jonge ondernemers aan het woord en stellen hen enkele pertinente vragen. Tim Vancouillie van Eluse is de volgende die we aan het woord laten.

Palim
Nieuws

Project om Marokkaanse IT'ers aan te werven van start

Tijdens infosessies op 14 en 15 oktober in Brussel en Gent konden geïnteresseerde bedrijven meer vernemen over het Palim-project, het pilootproject dat Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen same

CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx