Skip to main content

Nieuws

Click & collect
Nieuws

Click & collect

Hier vindt u de webpagina's van verschillende ondernemingen die door de coronapandemie noodgedwongen de deuren moeten sluiten en aangewezen zijn op een systeem van click & collect. Voka West-Vlaanderen wil hen op deze manier een duwtje in de rug geven.

Voorjaarsbrochure 2021
Nieuws

Ontdek onze voorjaarsbrochure 2021

In deze voorjaarsbrochure 2021 hebben we onze expertise en ons aanbod georganiseerd rond alle managementdomeinen die er voor u en uw medewerkers toe doen.

brugge inc
Voka-Persbericht

Brugge.inc maakt van Brugge topbestemming voor ondernemerschap en innovatie

Vandaag lanceren Voka West-Vlaanderen, Stad Brugge en POM West-Vlaanderen, Brugge.inc, een ambitieus actieplan om ondernemerschap in de regio Brugge te promoten. Dit gebeurt in aanwezigheid van Vlaams viceminister-president en minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw Hilde Crevits.

w-herstel
Nieuws

Voka West-Vlaanderen verwacht opnieuw zware terugval van 4,5% in vierde kwartaal

“De double dip of W-curve is een feit, we gaan opnieuw fel achteruit en deze jojo-beweging dreigt onze economie helemaal te ontwrichten. Daarom moeten we nu al klaar staan met een heldere en performante aanpak om – eens de regels versoepeld worden – te vermijden dat het aantal besmettingen terug stijgt."

loodsen
Nieuws

Apzi - Voka West-Vlaanderen vraagt snelle oplossing in kustloodsendossier

Sedert vrijdag 30 oktober 2020 voert het kustloodsenkorps een rust-/stiptheidsactie. De beroepsvereniging van kustloodsen is niet akkoord met het nieuwe beleid waarbij er “multivalent” geloodst zou worden. hierbij zouden zij niet enkel een schip moeten beloodsen vanop zee tot in één van de West-Vlaamse kusthavens, maar ook richting de Westerschelde.

Te gast bij - Voorjaar 2021
Nieuws

Te gast bij - Voorjaar 2021

Ook in het voorjaar van 2021 zijn we met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen te gast bij een aantal ondernemingen uit de regio, waar we een unieke rondleiding krijgen door het bedrij

Voka pioniert met blended leeromgeving
Nieuws

Voka pioniert met blended leeromgeving

Nieuwe state-of-the-art infrastructuur in Oostkamp Heeft u al gehoord van blended learning? Die onderwijsvorm combineert het fysieke onderwijs met een vernieuwend digitaal leerproces.

Zo stel je een raad van advies/raad van bestuur samen
Nieuws

Zo stel je een raad van advies/raad van bestuur samen

In uitdagende tijden als deze is een sterke strategie meer dan ooit een noodzaak. Een raad van advies of een raad van bestuur kan je daarbij helpen. Maar hoe vind je de juiste profielen die je kunnen helpen om je bedrijf naar een next level te tillen?

pb
Voka-Persbericht

Voka West-Vlaanderen roept ondernemingen op om maximaal te telewerken en de veiligheidsmaatregelen strikt te volgen

“We moeten er nu samen alles aan doen om deze tweede covidgolf te breken. Daarom roepen we alle ondernemingen met aandrang op om de veiligheidsmaatregelen strikt te blijven opvolgen en maximaal telewerk te organiseren. We moeten onze contacten beperken en zo een tweede algemene lockdown vermijden. Want dit zou desastreus zijn, voor onze zorg, onze samenleving, onze economie, en onze jobs.”

CRM Group
DHL
ING
Proximus
SD  Worx