Skip to main content
  • Nieuws -

Nieuws -

werkenrzes
Nieuws

Werken kruispunt R6-Liersesteenweg in Mechelen herstarten

Twee maanden nadat het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) de werken aan het kruispunt R6-N14 heeft moeten stilleggen wegens een schorsing bij uiterst dringende noodzakelijkheid van de bouwvergunning, kan deze werf heropstarten.

festijnzk
Nieuws

LON Zuiderkempen zet 2018 bij 't Festijn in

Als tweede in het rijtje van de Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen in de Mechelse regio, mocht LON Zuiderkempen afgelopen vrijdag een honderdtal ondernemers en stakeholders verwelkomen op zijn traditionele nieuwjaarsreceptie.

nykbv2018
Nieuws

Smaakvolle toost op 2018 van LON Klein-Brabant/Vaartland

Ruim een honderdtal ondernemers en sleutelfiguren uit de regio Klein-Brabant/Vaartland verzamelde bij Topfloor voor NewYear@Voka Klein-Brabant/Vaartland, de traditionele nieuwjaarsdrink van het Lokale Ondernemersnetwerk van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.

cover_januari2018
Nieuws

Het nieuwe jaar in met opgefriste Ondernemers

Vanaf dit jaar mogen het 2.800-tal unieke Voka-leden uit de regio Mechelen-Kempen rekenen op dienstverlening door de eengemaakte Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Uiteraard gaat deze vernieuwing samen met een opfrissing van het vertrouwde ledenmagazine Ondernemers.

Pendelfonds
Nieuws

Nieuwe oproep voor subsidiëring via Pendelfonds opgestart

Vlaams minister voor Mobiliteit Ben Weyts heeft onlangs de 11de oproep gestart van het Pendelfonds, een Vlaams subsidiefonds voor werkgevers die zelf maatregelen nemen om het autogebruik in het woon-werkverkeer terug te dringen.

kerstjumping
Nieuws

Gratis naar Vlaanderens Kerstjumping op openingsdag

Van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 december is de Mechelse Nekkerhal het toneel van de 37ste editie van Vlaanderens Kerstjumping - Memorial Eric Wauters. Voor geïnteresseerde Voka-leden biedt de organisatie gratis tickets voor het avondprogramma vanaf 19 u. op de openingsdag aan.

openingsuren
Nieuws

Nieuwe openingsuren voor exportloket vanaf 26/12

Vanaf 2018 gelden er nieuwe openingsuren voor het Mechelse contactpunt van het exportloket van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Het loket is vanaf dan enkel nog geopend in de voormiddag van 9 tot 12 u.

weltoog
Voka-Persbericht

Talentenmarkt linkt talent op arbeidsmarkt aan bedrijven

Met de economische heropleving zijn bedrijven de jongste tijd weer volop op zoek naar bijkomend personeel, zo blijkt ook uit de vacaturecijfers. In de Mechelse regio had de VDAB eind november weet van 2.653 rechtstreeks gemelde openstaande vacatures, wat 19 procent hoger ligt dan het jaar voordien.

omgevingsvergunning
Nieuws

Nieuwe leidraad voor aanvraag omgevingsvergunning

Het digitaal indienen van een dossier in de provincies, moet wettelijk gezien verplicht via het Vlaamse Omgevingsloket (OMV-loket) verlopen. De omgevingsvergunning is al een tijdje in werking voor de provincies.

brugmechnoord
Nieuws

Bedrijvenzone Mechelen-Noord vanaf 9/12 weer bereikbaar via brug

De grondige renovatiewerken aan de brug van de Blarenberglaan over de E19 in Mechelen-Noord zijn bijna afgerond. De doelstelling van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) om de brug voor het einde van het jaar opnieuw open te stellen, zal vlot gehaald worden.

jobaanbieding
Nieuws

Voka - KvK Mechelen - Kempen zoekt vier nieuwe collega's

In de loop van de volgende weken leggen de Voka – Kamers van Koophandel Mechelen en Kempen de laatste hand aan de voorbereidingen voor het samengaan in de eengemaakte Voka – Kamer van Koophandel Mechelen – Kempen, met ingang van 2018.

NewYear@Voka 2018
Nieuws

Viermaal proosten op een ondernemend 2018!

Tradities zijn er om in ere te worden gehouden, dus brengt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen ook begin 2018 in haar vier regio's een toost uit op een hopelijk succesvol jaar voor haar leden-ondernemers. Inschrijven voor deze vier verschillende edities van NewYear@Voka 2018 is vanaf nu mogelijk.

reluzvokafe
Nieuws

Vokafé maakt geslaagde stop bij Reluz

Op het laatste Vokafé van het Lokale Ondernemersnetwerk (LON) Zuiderkempen mochten zaakvoerders Herman De Bie en Chris Dupont van de Heistse firma Reluz een dertigtal geïnteresseerden rondleiden in hun bedrijf.

complimentnijlen
Nieuws

Gemeentelijk compliment voor Nijlense ondernemers

De economische adviesraad Ondernemend Nijlen heeft een nieuwe award in het leven geroepen. Op de Dag van de Ondernemer op 17 november zal voor de eerste keer ‘Het gemeentelijk compliment’ worden uitgereikt. Stemmen voor jouw favoriet kan nog tot eind deze maand.  

Van Roey
Volvo Vermant
Kasteel Tivoli