Skip to main content

Nieuws

Havenarbeider
Voka-Persbericht

Statuut havenarbeider staat niet ter discussie

De manier waarop havenarbeiders in ons land worden erkend, moet anders. Maar met het aparte statuut van havenarbeiders zoals het indertijd in de wet-Major werd vastgelegd, is er geen probleem.

bdn
Nieuws

Eerste BEDRIJVENNETWERKDAGEN mikken op 4.000 bezoekers

Bedrijven de kans geven om zich op een creatieve manier te presenteren aan andere ondernemers; vanuit die doelstelling organiseert Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland volgend jaar op 13 en

vooruitblik panelgesprek
Voka-Persbericht

Driekwart ondernemers op Vooruitblik vraagt aanpassing vaccinatiestrategie

Meer dan 900 ondernemers volgden vandaag, maandag 25 januari, de eerste virtuele editie van Vooruitblik; het jaarlijkse topevent van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Premier Alexander De Croo en Vlaams minister-president Jan Jambon gaven voor het eerst samen hun visie op de verdere aanpak van de coronacrisis.

Luc Luwel
Opinie

Wie zal de megastallen moeten uitmesten?

Hoe is het mogelijk dat niemand dit heeft zien aankomen? Met stijgende verbazing en verontwaardiging heb ik de voorbije ­dagen het ontluisterende megastallen­dossier in De Standaard gevolgd.

scholen zoeken laptops
Nieuws

Antwerps-Wase scholen zoeken laptops

Heeft uw bedrijf nog afgeschreven of andere ongebruikte laptops liggen die u niet meer nodig heeft? Deze zijn meer dan welkom bij de secundaire scholen in Antwerpen.

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans