Skip to main content

Nieuws

rebirth
Nieuws

KunstKamer: lezing Rebirth

In het kader van The Third Paradise en Rebirth Day, een wereldwijde bezinning over de evolutie van de maatschappij, op en rond de kortste dag van het jaar, gelanceerd door Michelangelo Pistoletto, org

Bepasin
Nieuws

Netwerkbijeenkomst voor ondernemers

Maandag organiseerden Voka - Antwerpen Waasland en bedrijvenvereniging Bepasin met medewerking van het stadsbestuur een netwerkbijeenkomst voor de ondernemers van Sint-Niklaas.

brexit
Nieuws

Laatste voorbereidingen brexit

De Antwerpse havengemeenschap heeft met het oog op de nakende brexit een informatienota opgesteld die de gebruikers van de Antwerpse haven informeert over de impact van een harde brexit op de goederenbewegingen en de douaneprocessen van en naar het Verenigd Koninkrijk. 

Eindejaarsfeest
Nieuws

Oxford Bikes bekroond op Eindejaarsfeest 2019

In ‘t Bau-huis in Sint-Niklaas verzamelden donderdagavond 12 december zo’n 500 Antwerpse en Wase ondernemers voor het jaarlijkse Eindejaarsfeest van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Traditiegetrouw reikte de Kamer tijdens dit evenement een Lifetime Achievement Award uit. Die ging dit jaar naar Eddy Van Den Berghe van fietsenfabrikant Oxford Bikes uit Sint-Niklaas.

Talentenspel
Nieuws

Creatieve battle als sollicitatie

Een stevig fort bouwen met klasseermappen, de hoogste toren stapelen of ontsnappen uit een knoop: via concrete team-opdrachten konden 10 werkzoekenden maandag hun sterkste kant laten zien aan Altrad e

energierevolutie
Opinie

De energierevolutie die niemand ziet

In Antwerpen is in alle stilte een energierevolutie aan de gang die blijkbaar niemand wil zien. Het is de taak van organisaties zoals onze Kamer om daar geregeld eens op te wijzen.

Bedrijfsleiders in Vietnam
Voka-Persbericht

34 bedrijfsleiders verkennen de Vietnamese markt

Van 9 tot 15 november trekken 34 bedrijfsleiders naar Vietnam onder leiding van gouverneur Cathy Berx en voorzitter van Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland Jo De Backer.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner