Skip to main content
  • Home
  • Nieuws - Antwerpen-Waasland

Nieuws - Antwerpen-Waasland

ATA-carnet
Nieuws

Vlot zaken doen met het ATA-carnet

Op 17 juni leerden bedrijven die goederen tijdelijk wensen mee te nemen naar landen buiten de Europese Unie hoe ze foutloos gebruik kunnen maken van het ATA – carnet.

KLEIR. Voka magazine ONDERNEMERS 2021
Nieuws

KLEIR. maakt de taal van 't Stad modieus

Van masjoefel over paljas tot doediskalm: dankzij KLEIR. duiken kledingstukken met zulke typisch Antwerpse woorden of quotes voortdurend op in het straatbeeld en op tv.

EPB
Nieuws

Lancering Ecoysteem voor PandemieBestrijding

Lang voor het uitbreken van de coronacrisis ontstond binnen het Routeplan 2025 het idee om de Antwerpse wereldexpertise in het domein van infectieziekten, vaccinonderzoek en farma te bundelen.

Hans Maertens
Opinie

Versnel nu de vaccinatie door ook in te enten op de werkvloer

Vaccineren op de werkvloer moet snel mogelijk worden. “Onze nieuwste Voka-enquête toont dat bedrijven deze taak op zich willen nemen: twee op de drie ondernemingen met meer dan 250 medewerkers zijn hiervoor vragende partij. Hoe sneller we iedereen gevaccineerd krijgen, hoe beter voor samenleving en economie. Waar wacht de overheid dan nog op?”, zegt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka.

Digitale Quick Scan
Nieuws

Hoe digitaal is jouw bedrijf? Doe de digitale quick scan.

Onze samenleving digitaliseert aan een sneltempo. Digitale technologieën zoals het gebruik van big data en artificiële intelligentie hertekenen de industriële productie en dienstverlening. Als bedrijf kun je maar beter mee zijn. Maar hoe weet je nu of je al voldoende mee bent op digitaal vlak? Welke maatregelen moeten er nog in het bedrijf genomen worden en hoe ga je ermee aan de slag? Dankzij de digitale scan van Voka en Deloitte geraak je al aardig op weg.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans