Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Yumsters bundelt lokale Brugse foodmerken onder één dak

Yumsters bundelt lokale Brugse foodmerken onder één dak

  • 17/05/2024

Met het gloednieuwe foodconcept Yumsters bundelen Koen Lagrou van Food Bazar en Brecht Van Cleven van Los Pollos hun passie voor kwalitatief eten. In de Gistelse Steenweg 527 in Sint-Andries Brugge bieden ze healthy streetfood en dranken van diverse regionale producenten samen aan.

Yumsters bundelt lokale Brugse foodmerken onder één dak

Het idee van Koen Lagrou maakte al snel andere lokale ondernemers zoals Los Pollos en The Smash enthousiast om in het concept mee te stappen. Na enkele brainstormsessies kwam Yumsters tot stand. “We zijn een onestopshop die elke dag unieke smaken en verse producten in warme of koude gerechten samenbrengt. Sterke lokale merken zoals Food Bazar, Balls & Glory, Kjure, The Smash, Flavourrs, Los Pollos en Bar Belge vonden reeds de weg naar de koeltogen. We blijven echter continu zoeken naar nieuwe en inspirerende smaken om ons assortiment te verrijken en de klanten te blijven verrassen.” 

Breed publiek 

We mikken ook op een breed publiek: de drukbezette ouder die na het werk iets nodig heeft voor het gezin, de jonge starter die op zoek is naar een gezonde lunch of een toevallige voorbijganger die een snelle hap wil. We zijn centraal gelegen dicht bij ‘De Platse’ van Sint-Andries en we hebben achteraan een eigen parking. Met ruime openingsuren tot 21 uur kun je ook na het werk of sporten nog bij ons terecht. Zo spelen we in op de drukte in onze maatschappij. We werken ook samen met Deliveroo om onze maaltijden aan huis te laten leveren.” Yumsters biedt naast shop, takeaway en delivery ook catering aan. “Voor een bedrijfsevent, een huwelijk of een ander speciaal moment creëren we een unieke formule die past bij die gelegenheid. Van onze trendy foodtruck tot onze professionele mobiele keuken, wij hebben alles in huis om de gasten culinair te verwennen.” (SD - Eigen foto)

www.yumsters.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie