Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Vlaams-Brabantse ondernemers bepalen mee lokaal memorandum tijdens Voka on Tour

Vlaams-Brabantse ondernemers bepalen mee lokaal memorandum tijdens Voka on Tour

  • 27/03/2024

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober nodigt Voka - KvK Vlaams-Brabant ondernemers uit tijdens “Voka On Tour” om input te geven over diverse onderwerpen die geregeld worden vanuit een gemeentebestuur. De tour betreft verscheidene gesprekken en dus haltes rond de uitdagingen en opportuniteiten voor ondernemers. Kortom: wat kan er beter geregeld worden in de Vlaams-Brabantse gemeenten? Met deze input gaat Voka- ​ KvK Vlaams-Brabant aan de slag voor de opmaak van een sterk lokaal memorandum. 

De impact van lokale overheden op onze bedrijven wordt vaak onderschat. Of het nu over ruimtelijke ordening, lokale economie of vergunningen gaat, het beleid van een lokale besturen heeft een fors impact op onze bedrijven. Daarom is het belangrijk dat we weten wat onze bedrijven van onze stad- & gemeentebesturen verwachten. Wij zullen wegen op de besluitvorming, zoals onze leden dat terecht van ons mogen verwachten.” Walter Kestens, regiovoorzitter Hageland. 

 

Op 13 en 14 maart stopt de “Voka on Tour” in Tienen, Diest en Aarschot. Ontbijten kunnen ondernemers op 13 maart vanaf 7u30 in Foodport Tienen, op 14 maart bij Segers & Balcaen waarna er een lunch plaatsvindt bij Renier Natuursteen in Aarschot tussen 13u en 15u.

 “Verheugd om ondernemers uit verschillende streken te kunnen bevragen in functie van volgende gemeenteraadsverkiezingen. Met deze persoonlijke aanpak wil Voka – KvK Vlaams-Brabant de bekommernissen capteren en ermee aan de slag gaan.” aldus belangenbehartiger Pascal Caroyer

Contactpersoon

Helena Polfliet

Adviseur Belangenbehartiging Noord-Rand & Woordvoerder Politiek Memorandum Luchthaven

Proximus