Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Staatssecretaris Eva De Bleeker (Open VLD) vult rekken bij Carrefour

Staatssecretaris Eva De Bleeker (Open VLD) vult rekken bij Carrefour

  • 28/08/2021

Haar eerste vakantiejob was aan de kassa van (toen nog) de GB. Vandaag keert Eva De Bleeker terug naar Carrefour voor een Voka zomerstage. Een staatssecretaris aan de kassa? Dat hadden deze klanten nog niet meegemaakt.

Het bezoek van Eva De Bleeker bij Carrefour ging van start in het nieuwe e-commerce distributiecentrum te Willebroek. De staatssecretaris voor begroting werd ontvangen door de CEO van Carrefour België, François-Melchior de Polignac.

Een rondleiding in het e-commerce distributiecentrum kan niet ontbreken. Zoals het een moderne retailer betaamt, neemt e-commerce een steeds belangrijkere plaats in. Ook COO Hilde Decadt gaf verdere uitleg bij de evolutie van de verschillende winkelconcepten en de impact van corona op deze verschillende types van winkels.

Tijd voor wat terreinervaring. Op naar Carrefour Hypermarkt te Zemst! De staatssecretaris vult hoogstpersoonlijk de rekken met zuivel aan. Dat gaat vlot. En ook het kassawerk heeft ze overduidelijk nog in de vingers.

Na afloop gaf Eva De Bleeker het volgende mee: "Ik vond het fijn om even in de schoenen te staan van de werknemers en mee te maken met welke uitdagingen zij dagelijks worden geconfronteerd. Ik deed ooit mijn eerste studentenjob bij GB, de voorloper van Carrefour. Vandaag merk ik dat zij uitgroeiden tot een bedrijf waarin innovatie, duurzaamheid en klantentevredenheid centraal staan."

imu - vzw - salesforce
AW_Digitalisering
imu - vzw - recupel
imu - vzw - Recupel
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt_6stappenplan
imu - vzw - obd
imu - vzw - recupel
imu - vzw - headoffice
Proximus
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende