Skip to main content
  • Nieuws
  • Marleen (Chevron Phillips Chemicals) is Management Assistant van het Jaar

Marleen (Chevron Phillips Chemicals) is Management Assistant van het Jaar

  • 15/04/2021

Marleen Plessers van Chevron Phillips Chemicals in Tessenderlo is de nieuwe Management Assistant van het Jaar. Voka – Kamer van Koophandel Limburg reikt de prijs ieder jaar uit op ‘secretaressedag’, dat iedere derde donderdag van april plaatsvindt.  Inez Bedin (APK Group, Pelt) en Kathleen Vermijl (Euro Shoe Group, Beringen) waren de andere genomineerden. 

marleen

"Een luisterend oor zijn voor de collega’s is in deze tijden erg belangrijk en die rol vervult ze met verve.”
 

De jury is duidelijk in haar motivering: “Marleen is een erg warm, rustig en vriendelijk persoon. Die positieve ingesteldheid is erg belangrijk voor een management assistant. Het feit dat Marleen meermaals genomineerd werd door collega’s voor de D&I (Diversity & Inclusion) award toont aan dat ze erg geliefd is in het bedrijf. Een luisterend oor zijn voor de collega’s is in deze tijden erg belangrijk en die rol vervult ze met verve.” 

Plant manager Patrick Wijnen is alvast erg enthousiast met de bekroning van zijn rechterhand: “Dit is oververdiend, want Marleen is een geweldige management assistant.  Ze is loyaal, discreet, proactief, steeds positief en enthousiast.  Ze is zeer teamgericht en steeds bereid om anderen te helpen. Dit is oververdiend!”

Naast Marleen waren er met Inez Bedin (APK Group, Pelt) en Kathleen Vermijl (Euro Shoe Group, Beringen) ook twee andere genomineerden. “Zij verdienen evenzeer alle lof”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. “Zij werden door hun organisatie naar voren geschoven en dat bewijst hoezeer hun werk geapprecieerd wordt. Management assistants hebben een veelzijdige rol die veel verder gaat dan alleen het ondersteunen van bedrijfsleiders. Hun rol is van onschatbare waarde in deze onzekere tijden.”

Vorige winnaars Management Assistant van het Jaar: 

2010: Liliane Pulinx (Gerechtsdeurwaarderskantoor Smeets Marcel, Sint-Truiden)
2011: Nathalie Graller (Etalentis, Hasselt)
2012: Nathalie Gilson (Carglass, Hasselt)
2013: Annick Germeys (Jessa Ziekenhuis, Hasselt)
2014: Ann Reggers (Pregis, Wellen)
2015: Diana Rennen (Amcor Flexibles, Halen)
2016: Annelies Neyens (Building Group Jansen, Zonhoven)
2017: Stephanie Vandenbosch (Bokrijk, Genk)
2018: Griet Vanrijkel (Cegeka, Hasselt)
2019: Sofie Ceuppens (Sint-Franciscusziekenhuis) 
2020: Sarah Hoedemakers (Bose)

Wist je dat Voka - KvK Limburg ook een netwerk voor Management Assistants heeft? Ontdek het hier.

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events