Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Kristof Slagmulder (Vlaams Belang) onder de indruk van Becton Dickinson

Kristof Slagmulder (Vlaams Belang) onder de indruk van Becton Dickinson

  • 07/09/2021

Op vrijdag 3 september was Vlaams parlementslid Kristof Slagmulder (Vlaams Belang) te gast bij BD Benelux in het kader van de zomerstages die Voka jaarlijks organiseert. Hij werd ontvangen door manager Alexander Alonso die met veel enthousiasme BD voorstelde als een van de top drie med-tech bedrijven in de wereld en waarvan het Benelux hoofdkantoor gelegen is in Erembodegem (Aalst).

Het bedrijf heeft eveneens twee distributiecentra in Olen en Temse. Aan de hand van hun ‘experience center’ kon Kristof Slagmulder aan de lijve ondervinden hoe groot en geavanceerd het aanbod is van BD. Slagmulder was vooral onder de indruk van de moderne infrastructuur en de bedrijfscultuur van BD. Alonso verduidelijkte dat dit past in zijn filosofie om nieuwe werknemers aan te trekken en vooral ook te behouden. Dit lijkt aan te slaan want de gemiddelde loopbaan bij BD is 16 jaar.

Tot slot heeft dit bedrijf als geen ander de gevolgen van de coronapandemie gevoeld. Aan de ene kant heeft BD ongeveer 90% van de spuiten geproduceerd die werden gebruikt om de vaccins toe te dienen, aan de andere kant werd een deel van de electieve zorg in het ziekenhuis uitgesteld waardoor de productie van andere producten kelderde.

imu - vzw - recupel
imu - vzw - obd
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - headoffice
Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
imu - vzw - salesforce
Proximus
imu - vzw - recupel