Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Integratie Industrie 4.0 in Voka-aanbod

Integratie Industrie 4.0 in Voka-aanbod

  • 25/05/2022

Collega's Heidi Logghe (Projectmanager Ondernemerschap) en Jens De Vos (directeur Projecten) namen op 20 mei deel aan het VLAIO Lerend Netwerk Ondernemerschap – Technologie voor Werkbaar werk. De dag bestond uit boeiende sessies rond het thema Industrie 4.0. 

Vlaio Industrie 4.0
v.l.n.r.: Arne Van Laer, Roel Raymaekers, Victor De Beukelaer, Heidi Logghe, Tom Mondelaers, Jens De Vos & Nadine De Weirdt

 

Jens De Vos is reeds 20 jaar actief binnen Voka en staat ook al 20 jaar in contact als SPOC met VLAIO (= Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen), wat voorheen de naam Agentschap Ondernemen had en daarvoor Administratie Economie. 

VLAIO-Account Manager Nadine De Weirdt organiseert netwerkmomenten als deze. Specifiek voor dit thema sloot projectadviseur Proeftuinen Industrie 4.0 Tom Mondelaers ook aan. 

Boeiende materie waarvoor Voka hard aan de kar heeft getrokken om Industrie 4.0 op de kaart te zetten, o.a. via een paper vanuit ons Kenniscentrum. 

Industrie 4.0 sterk aanwezig in Voka-aanbod

Ook Voka-kamercollega's waren aanwezig: Victor de Beukelaar van Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, Roel Raymaekers van Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant  en Arne Van Laer van Voka-Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Deze collega's zijn allen trekker van de Voka Digihubs, waarbinnen nu ook de link gelegd wordt naar Proeftuinen Industrie 4.0. 

Al met al was de sessie een inhoudelijk sterk verhaal waarbij digitalisering in de industrie wordt ingezet om o.a. een antwoord te bieden op de uitdagingen van vandaag op de arbeidsmarkt, wat ook aansluit bij de visie van Voka rond inclusief ondernemen in Voka Welt.
 

Advertentie VanRoey- nov
AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
Proximus
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende