Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Hoog bezoek bij Lambrechts-Nicolaers!

Hoog bezoek bij Lambrechts-Nicolaers!

  • 05/03/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

Eind januari 2024 kreeg Lambrechts-Nicolaers hoog bezoek. Het 100-jarige familiebedrijf uit Tongeren – met 40 gedreven medewerkers – rolde de rode loper uit voor Vlaams minister van Economie & Innovatie Jo Brouns. De minister prees het bedrijf voor zijn innovatieve aanpak en benadrukte het belang van samenwerking tussen de overheid, Hogeschool PXL en de ondernemerswereld.
Tijdens zijn bezoek werd de minister vergezeld door twee Tongerse schepenen, met name Krijn Henrotte, schepen van Economie, en An Christiaens, schepen van Onderwijs en Cultuur.
Omdat dit bezoek kaderde in de samenwerking tussen Lambrechts-Nicolaers en Hogeschool PXL, waren ook Evi Knuts en Hermien Raedts aanwezig. Evi is Hoofd innovatie en valorisatie en Hermien onderzoeker retailinnovatie. De samenwerking tussen beide partijen focust op het door Europa gefinancierde Tetra-project met betrekking tot digitale transformatie in de retail. In synergie met PXL werkte het team van Lambrechts-Nicolaers een interactief scherm uit waarmee klanten hun eigen stijl en project kunnen ingeven, waarna een moodboard van producten (lees: foto’s van realisaties) samengesteld wordt.

www.lambrechtsnicolaers.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Artikel uit publicatie