Skip to main content
 • Nieuws
 • Corda Campus wint persprijs tijdens Comm’af

Corda Campus wint persprijs tijdens Comm’af

 • 09/03/2017

Op woensdag 8 maart was discotheek Versuz in Hasselt het decor voor de tweede editie van Comm’af, dé hoogdag voor Limburgse marketing- en communicatieprofessionals. Naast de traditionele persprijs werden er ook de Communicatie Awards (Comma’s) uitgereikt. De gelukkige winnaars zijn Corda Campus, IKEA Hasselt, Ursulinenhof en Hands.

De tweede editie van Comm’af trakteerde de deelnemers op een topprogramma met achter het spreekgestoelte niemand minder dan Wouter Vandenhaute. De creatieve ondernemer, bekend van onder meer Woestijnvis en Flanders Classics, gaf in de Versuz een exclusieve en inspirerende keynote. Met uiteenzettingen van Rudi Janssens (VAR), Wouter Van Hauwermeiren (Yume Virtual Reality) en Dieter Van Esch en Kim Castro (Social media goochelaars) bevestigde de organisatie ook dit jaar haar ijzersterke reputatie.

Persprijs

Na de sprekers werden de winnaars van de prijzen bekend gemaakt. De persprijs, die sinds 1997 wordt toegekend aan de Limburgse onderneming of organisatie die het beste communiceert met de pers, ging dit jaar naar Corda Campus. Ook dit jaar bestond de jury uit voorzitter Dominiek Claes (Het Belang van Limburg), Kurt Meers (Made in Limburg), Dirk Reynders (Radio 2 Limburg), Dirk Billion (TVLimburg), Anneleen Jacobs (Netwerk communicatie) en Johan Grauwels (Voka – KvK Limburg). Vorig jaar ging de persprijs naar JBC.

De Comma's gaan naar...

Naast de persprijs, werden ook de Comma’s uitgereikt. Het lot van de genomineerden lag dit keer in de handen van het publiek, stuk voor stuk personen met een sterke marketing of communicatie-expertise.

 

De winnaars:

 

 • Persprijs: Corda Campus wint van Intellisol en ASAP HR Group

   
 • Advertentie van het jaar: Hands haalt het van Kolmont en Decathlon Hasselt.

   
 • TV-spot van het jaar: Ursulinenhof wint van Kitchen-Suite en Gallo-Romeins Museum.

   
 • Radiospot van het jaar: De keuze viel op IKEA Hasselt. Nibema en Electro Neven winnen net niet.