Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Algeco Belgium sleept Trends Gazellen nominatie in de wacht

Algeco Belgium sleept Trends Gazellen nominatie in de wacht

  • 05/03/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

De nominatie voor de Trends Gazellen Award 2024 bevestigt Algeco Belgium’s voortdurende leiderschap. De Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt door het Belgische zakenmagazine Trends. Deze awards worden toegekend aan snelgroeiende bedrijven in België. De selectie van de winnaars gebeurt op basis van objectieve criteria zoals omzetgroei, personeelsbestand en cashflow.
Na hun eerdere erkenning voor duurzaamheid met de prestigieuze Gold rating van EcoVadis eind 2023, blijft Algeco zich onderscheiden. Deze nominatie belicht het voortdurende harde werk en de toewijding van het team. Het is een trotse bevestiging van hun voortdurende streven naar innovatie en groei, en onderstreept hun blijvende impact op de markt.
Als vooraanstaande speler in de modulaire bouwsector heeft Algeco Belgium een reputatie opgebouwd als een bedrijf dat niet alleen uitblinkt in operationele uitmuntendheid, maar ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen. 
De alom gekende SDG’s zijn een integraal onderdeel van de algehele bedrijfsstrategie van Algeco Belgium. Door de implementatie van diverse Kaizen-operaties streven we naar een optimale en zo efficiënt mogelijke werking van het bedrijf, waarbij we niet alleen economische groei nastreven, maar ook bijdragen aan een duurzamere en rechtvaardigere wereld. Deze focus op duurzaamheid en continue verbetering weerspiegelt ons diepgewortelde engagement voor positieve verandering, zowel binnen als buiten onze organisatie.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie