Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • 500 meter rode loper voor 215 bedrijven & 2.450 studenten op Jobevent

500 meter rode loper voor 215 bedrijven & 2.450 studenten op Jobevent

  • 16/02/2024

Hogeschool PXL organiseert jaarlijks haar PXL-Jobevent in nauwe samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Om tegemoet te kunnen komen aan de grote vraag week de organisatie uit naar de Esplanade van de Trixxo Arena om alle geïnteresseerde werkgevers een standplaats te kunnen geven. Om zoveel mogelijk studenten de kans te geven om deel te nemen werd de datum ook verplaatst naar het Krokusverlof (de studenten genoten vorige week van hun lesvrije week, na de examens). Dit weerhield de standhouders niet om opnieuw talrijk deel te nemen aan de grootste beurs van de provincie.

Bekijk hier het verslag op TV Limburg.

“We zijn heel fier en dankbaar dat opnieuw zoveel bedrijven, organisatie en instellingen interesse tonen in ons afstuderend PXL-talent. Onze beurs blijft ieder jaar gestaag groeien en stiekem begin ik al te dromen om op een dag de grote Trixxo Arena te kunnen vullen met standhouders en bezoekers in nauwe samenwerking met onze structurele partner Voka - KvK Limburg", zegt Ben Lambrechts, algemeen directeur van Hogeschool PXL.

"In een tijdperk waarin de arbeidsmarkt constant evolueert, is het cruciaal om te investeren in de volgende generatie professionals. Het PXL-Jobevent van Hogeschool PXL en Voka - KvK Limburg is niet slechts een ontmoetingsplaats, maar een investering in de toekomst van onze samenleving. Bedrijven in Limburg kunnen niet wachten om deze talentvolle en gemotiveerde jongeren een kans te geven om hun carrière te starten of te vervolgen. Dat bewijzen de vele standhouders die hier vandaag aanwezig zijn. Samen dragen we op deze manier bij aan de dynamiek van onze arbeidsmarkt en de groei van onze Limburgse economie", zegt Jonas De Raeve, directeur belangenbehartiging van Voka - KvK Limburg

Organisator Johnny Dosquet licht toe: “We ontvangen in totaal 215 unieke standhouders voor deze editie van ons Jobevent. We blijven ieder jaar gestaag groeien en we kunnen jaarlijks rekenen op onze trouwe standhouders waarvan er sommige al van bij de start bij waren meer dan vijftien jaar geleden. Zoals ieder jaar is er opnieuw een sterke vertegenwoordiging vanuit de zorg-, IT- en financiële sector maar ook de bouwsector is prominent aanwezig.

Contactpersoon