Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • 33 Vlaams-Brabantse bedrijven nemen deel aan de 32ste editie van Voka Open Bedrijvendag

33 Vlaams-Brabantse bedrijven nemen deel aan de 32ste editie van Voka Open Bedrijvendag

  • 26/09/2022

Op zondag 2 oktober 2022 pakt Voka-KvK Vlaams-Brabant uit met een nieuwe editie van Voka Open Bedrijvendag. In Vlaams-Brabant zullen maar liefst 33 bedrijven hun deuren fysiek en/of virtueel openen: gekende namen als DHL Aviation, Skeyes, maar ook Leisure Pools en Pumptech. Kris Claes, gedelegeerd bestuurder van Voka-Kvk Vlaams-Brabant opent de dag feestelijk bij rijstzetmeelproducent Beneo-Remy in Wijgmaal, die een nieuwe productielijn in gebruik neemt. 

Wie graag de bedrijven in zijn buurt wil leren kennen, krijgt daar tijdens de eerste zondag van oktober de mogelijkheid voor. Naar aanleiding van Voka Open Bedrijvendag openen 33 bedrijven hun deuren voor het grote publiek. De ideale gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen van Vlaams-Brabantse bedrijven. 

“Startende bedrijven, maar ook gevestigde waarden openen hun deuren voor het grote publiek. Ze tonen er hun werking. Het is mooi te zien hoe divers het aanbod dit jaar is. Beneo-Remy bijvoorbeeld, marktleider in de productie van rijstzetmeel neemt de bezoeker mee door de nieuwe productielijn. Op die dag tonen Vlaams-Brabantse bedrijven welke groei ze bijbrengen aan de provincie en aan het land. Een must dus om hen een bezoekje te brengen”,  Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka-KvK Vlaams-Brabant. 

Virtuele rondleidingen verbreden het aanbod 

Na het enorme succes van de digitale editie in 2020 en de eerste hybride editie vorig jaar, borduurt Voka Open Bedrijvendag verder op dit potentieel:

"We hebben gemerkt dat mensen ook thuis vanuit hun zetel graag binnenkijken bij bedrijven om hun verhaal te ontdekken. Vorig jaar brachten meer dan 1 miljoen mensen doorheen het jaar een virtueel bezoekje aan één of meerdere deelnemende bedrijven. Het is een uitgelezen kans voor bedrijven die omwille van praktische, hygiënische of veiligheidsredenen niet kunnen deelnemen aan het fysieke evenement, om via virtuele rondleidingen aan onze honderdduizenden bezoekers te laten zien wat ze in hun mars hebben." Inge Claerhout, directeur van Voka Open Bedrijvendag. 

De lijst van alle deelnemende bedrijven in Vlaams-Brabant is hier  terug te vinden. 
 

Contactpersoon

Tiffany Mestdagh

Woordvoerder & communicatie

Proximus