Skip to main content
  • Nieuws
  • Wat kan u doen om duaal leren te doen slagen?

Wat kan u doen om duaal leren te doen slagen?

  • 10/03/2017

De Vlaamse overheid hervormt momenteel het systeem waarbij leerplichtige jongeren een deel van hun opleiding volgen op de schoolbank en een deel in een bedrijf. Dat systeem is nu ook bekend als duaal leren. Met de hervorming wil de overheid de overstap van school naar werk voor jongeren vlotter laten verlopen.

Omdat leerlingen in het nieuwe systeem een groot aandeel van hun opleiding volgen in een bedrijf, vragen wij uw feedback. We willen graag weten wat bedrijven zouden willen en kunnen bijdragen aan de opleiding van deze jongeren. Ook als u momenteel geen leerlingen opleidt in uw bedrijf, is uw antwoord van groot belang.

Mogen wij u daarom tien minuten van uw tijd vragen om de vragenlijst in te vullen? Mocht u hiervoor niet de best geplaatste persoon zijn binnen uw bedrijf, dan vragen wij u vriendelijk om de link door te sturen naar uw collega die dit opvolgt.

Klik hier om deel te nemen aan de enquête https://odisee.qualtrics.com/SE/?SID=SV_dmBb33NYwSE6fMp

 

Het onderzoek wordt uitgevoerd aan de KU Leuven in opdracht van de Vlaamse overheid en in samenwerking met VOKA, UNIZO en SYNTRA Vlaanderen. Uw antwoorden komen anoniem bij de onderzoekers van de KU Leuven terecht en worden vertrouwelijk behandeld.

Hartelijk dank voor uw medewerking

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit onderzoek, neem dan contact op met ilse.tobback@kuleuven.be

Imu Salesforce
IMU Multiburo