Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

HR NWS Opleidingsplan
Limburg
Afgelopen
Infosessie

HR NWS 'Het opleidingsplan'

Op 10/11 is de wet op de arbeidsdeal goedgekeurd en gepubliceerd in het staatsblad. Eén van de punten hierin is dat je als bedrijf met tenminste 20 werknemers een formeel opleidingsplan dient op te maken. Heb je meer dan 10 werknemers in dienst, dan geldt tevens het individueel opleidingsrecht.  Ben jij klaar voor deze nieuwe opleidingsverplichting? Voka - KvK Limburg helpt je graag een handje. Op 7 februari organiseren wij een ontbijtsessie met Nicolas Thoelen en Fabienne Vanwynsberghe.

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €95.00
Niet-leden: €95.00

Lab Employer Branding
Vlaams-Brabant
Opleiding

Lab Employer Branding

Leer hoe je vandaag zèlf succesvol talent kan aanwerven en behouden! Employer Branding is niet nieuw. Toch beseffen heel wat bedrijven nu pas het nut van een aantrekkelijk werkgeversmerk.

Locatie

Leuven

Prijs

€550 (excl. btw)

Leiderschap kameracademie
Limburg
Opleiding

Do’s en dont's om schijnzelfstandigheid te vermijden

Zelfstandigen zijn doorgaans flexibeler inzetbaar, maar er zijn een hele reeks do’s en dont's om risico’s zoals schijnzelfstandigheid te vermijden. Tijdens deze opleiding leer je hoe de samenwerking met zelfstandigen best wordt gestructureerd.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 270,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 410,00 excl. btw

Persoonlijke skills
Limburg
Opleiding

Leer gezond assertief zijn

Assertiviteit – niet te verwarren met agressiviteit – is een absoluut positieve eigenschap die je op alle vlakken flink vooruit helpt. En die je kan aanleren. Het is veel meer dan enkel overtuigingskracht. Met een dosis assertiviteit: • kun je je persoonlijkheid uitdrukken zonder vijandigheid op te roepen • slaag je erin om 'nee' te zeggen zonder je schuldig te voelen • neem je vol vertrouwen en probleemloos moeilijke beslissingen Wil je op die manier leren opkomen voor jezelf? Ga dan aan de slag met je assertiviteit tijdens deze workshop op 07 februari 2023.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 480,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 720,00 excl. BTW 

Transport zeevervoer
Mechelen-Kempen
Opleiding

Transport: aansprakelijkheid en documenten met focus op zeevervoer

Actualiseer je kennis en begrijp de draagwijdte van de diverse transportdocumenten.

Locatie

Mechelen

Prijs

Leden: €215 (excl. btw) 10% korting vanaf een 2de deelnemer van hetzelfde bedrijf Niet-leden: €325 (excl. btw) Klik hier voor meer info over jouw l...
DO
Limburg
Opleiding

Opstellen van een duurzaamheidsverslag

Het klimaat is een verantwoordelijkheid van iedereen én een gevoelig thema. Bedrijven en organisaties zijn bereid om transparant over hun ecologische en sociale impact te communiceren, zoals dat ook van hen verwacht wordt. Met een duurzaamheidsverslag maak je die impact zichtbaar voor je klanten, medewerkers, sollicitanten, financiële instellingen en andere belanghebbenden. Bovendien stoom je je organisatie klaar voor de toekomst. Maar zelfs als je ervaring hebt met een jaarverslag of een milieuverslag, kom je bij een duurzaamheidsverslag voor nieuwe vragen te staan.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka leden:
€270,00 ex. BTW

Niet-leden:
€410,00 ex. BTW

Infosessie: Industriële strategie van Europa - update heet van de naald
West-Vlaanderen
Infosessie

Infosessie: Industriële strategie van Europa - update heet van de naald

De Verenigde Staten gaat voluit in de ondersteuning van de eigen (groene) economie. De EU timmert ondertussen aan een eigen strategie om de toekomst van zijn industrie te verzekeren, met focus op duurzaamheid, digitalisering en strategische autonomie.

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden.

De EU geeft industrie nieuwe kansen, grijp de jouwe!
Limburg
Infosessie

De EU geeft industrie nieuwe kansen, grijp de jouwe!

De Verenigde Staten gaat voluit in de ondersteuning van de eigen (groene) economie. De EU timmert aan een eigen strategie om de toekomst van zijn industrie te verzekeren, met focus op duurzaamheid, digitalisering en strategische autonomie. Daartoe worden miljardenfondsen in stelling gezet. Welke kansen biedt het Europese industriebeleid voor jouw bedrijf, industrieel of dienstenbedrijf? Tijdens deze webinar krijg je heet van de naald inzichten mee van experten en getuigenissen van bedrijven.

Prijs

Gratis infosessie
inschrijven is wel steeds verplicht

Het Europees industriebeleid door een ondernemersbril
Brusselse metropool
Infosessie

Het Europees industriebeleid door een ondernemersbril

De Verenigde Staten gaat voluit in de ondersteuning van de eigen (groene) economie. De EU timmert aan een eigen strategie om de toekomst van zijn industrie te verzekeren, met focus op duurzaamheid, digitalisering en strategische autonomie. Daartoe worden miljardenfondsen in stelling gezet.

Prijs

Gratis, maar inschrijven verplicht

generatiemanagement op de werkvloer
West-Vlaanderen
Traject

Thematraject Welt: Generatiemanagement

Samen met hr-expert Kim Van Houtven gaan we op zoek naar tips & tricks over hoe je generaties optimaal kan laten samenwerken in jouw bedrijf.

Locatie

Kortrijk

Prijs

Gratis

fietsen
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Fietst 2023

Ben jij een Flandrien in hart en nieren? Klopt jouw ondernemershart sneller door de koers? Dan hebben wij voor jou met de nieuwe Voka fietst community de ideale uitlaatklep.

Prijs

€595 excl. Btw

Exclusief Voka-leden.

Aandelenopties voor groeibedrijven een slimme keuze?
Antwerpen-Waasland
Opleiding

Aandelenopties een slimme verloningsvorm binnen groeibedrijven?

Aandelenopties komen steeds vaker naar voor als mogelijk alternatieve verloningswijze gezien het voordelen kan opleveren voor bedrijf en werknemers, al roepen ze ook veel vragen op bij ondernemers. Dit kortlopend traject is het ideale startpunt om over aandelenopties een beslissing te kunnen vormen.

Locatie

Antwerpen

Prijs

€550,00 (exclusief BTW)

Nieuwjaarsreceptie
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub Diepenbeek Nieuwjaarsreceptie 2023

Het bestuur van Ondernemersclub Diepenbeek heeft het genoegen u op de Nieuwjaarsreceptie op dinsdag 7 februari 2023 uit te nodigen.

Locatie

Diepenbeek

Prijs

Leden OCD: gratis*
Niet-leden: € 110 

Te gast bij Belfius Basecamp Club Brugge
West-Vlaanderen
Volzet
Netwerking

Te gast bij Belfius Basecamp Club Brugge

Op dinsdag 7 februari zijn we te gast in het Belfius Basecamp van landskampioen voetbal Club Brugge. We krijgen er een exclusieve blik achter de schermen van het state-of-the-artoefencomplex, dat in 2019 in gebruik is genomen.

Locatie

Knokke-Heist

Prijs

Deze Te gast bij is gratis en exclusief voor Voka-leden.

Community Marketing Teamlid
Oost-Vlaanderen
Infosessie

Marketeers Community

Maak je deel uit van een marketingteam en wil je graag bijleren van andere marketeers? Tijdens dit lerend netwerk leren we zowel van een expert als van elkaar.

Locatie

Gent

Prijs

Gratis

Bouw aan een toekomstbestendige strategie
Vlaams-Brabant
Opleiding

Bouw aan een toekomstbestendige strategie in 3 dagen

Met jouw bedrijf de toekomst zélf mee vormgeven. Dat klinkt als een droom? Niet na deze opleiding.  Leer met toekomstdenken gericht en strategisch ageren. Daarbij houd je rekening met wat mogelijk en verkiesbaar is binnen jouw sector of domein.

Locatie

Vilvoorde

Prijs

€ 550

In één oogopslag vertaal je je financiële resultaten naar strategie
Mechelen-Kempen
Opleiding

Managementrapportering in één oogopslag

Een managementrapportering is veel meer dan een boekhoudinstrument. Dit Lab van vier sessies begeleidt je in het opstellen van een overzichtelijke en efficiënte ondernemerstool.

Locatie

Geel

Prijs

€ 550 (exclusief BTW)

Generation Y: opleidingstraject voor young potentials en professionals.
Limburg
Opleiding

Generation Y 2023: Leiderschap voor young potentials

Investeer in jezelf of in de young potentials van jouw organisatie en stoom je klaar voor de toekomst. Voka - Kamer van Koophandel Limburg organiseert het opleidingstraject Generation Y, gaande van persoonlijk leiderschap en organisatieontwikkeling tot strategie. Dit traject daagt je uit om jezelf in vraag te stellen, de dynamieken van je organisatie onder de loep te nemen en de bedrijfsstrategie verder uit te bouwen. 

Prijs

€ 6.900,00 voor leden van Voka - KvK Limburg, excl. btw € 10.350,00 voor niet-leden Voka - KvK Limburg, excl. btw Bespaar een aanzienlijk deel op d...
globe
Mechelen-Kempen
Traject

Kortlopend begeleidingstraject: International HR

Ondernemerschap kent geen grenzen en daarbij is internationale tewerkstelling voor veel bedrijven essentieel voor hun verdere groei. Een goede voorbereiding, zicht op toepasselijke formaliteiten en goed begrip van de laatste ontwikkelingen op sociaal en fiscaal vlak zijn essentieel.

Prijs

550 EUR excl. BTW

Fiscaliteit Kameracademie
Limburg
Opleiding

Hoe bedrijfsleiders en aandeelhouders fiscaalvriendelijk belonen

Als bedrijfsleider streef je ernaar om zo weinig mogelijk belastingen te betalen op het inkomen dat je uit je vennootschap haalt. Maar in een steeds strenger wordende fiscale omgeving, is het moeilijk geworden om op een interessante manier geld uit de vennootschap te halen waarbij zowel de belastbare winst van de vennootschap en tegelijk de belastingdruk van de ontvanger geminimaliseerd worden. Toch blijft dat het doel en zijn er mogelijkheden.

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 305,00 excl. BTW 

ING
SD  Worx