Skip to main content
  • Netwerkevents

Netwerkevents

foto
Mechelen-Kempen
Netwerking

Réveillon 2022

De Réveillon is er geen van vele of lange speeches. Het is vooral een plaats waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren bij een goed glas en een lekkere hap.

Locatie

Geel

Prijs

125 EUR per persoon (excl. btw)

105 EUR per persoon vanaf 10 deelnemers per bedrijf (excl. btw)

Exclusief voor Voka-leden

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Voka nationaal
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €2.500 excl. BTW en reis- en verblijfskosten. Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van ...
foto
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka lokaal West - Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte nodigt het bestuur van Voka Lokaal West - ons lokale ondernemersnetwerk van de gemeenten Grobbendonk, Herenthout, Olen en Vorselaar en de stad Herentals – je uit voor haar netwerkevent op Verloren Maandag.

Locatie

Olen

Prijs

Leden: €30.00
Niet-leden: €40.00

Voka lokaal Klein Brabant/Vaartland
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka lokaal Klein Brabant/Vaartland - Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur van Voka Lokaal Klein Brabant/Vaartland nodigt je graag uit voor haar netwerkevent op Verloren Maandag ... of deze keer donderdag. Samen klinken op het nieuwe jaar, genieten van een worstenbroodje en vooral netwerken.

Locatie

Puurs-Sint-Amands

Prijs

Leden: Gratis
Niet-leden: € 25,00 (excl. btw)

campagnebeeld
Mechelen-Kempen
Netwerking

NewYear@Voka

Goede tradities zijn er om in ere te houden. Daarom heft Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen heel graag samen met jou het glas op het nieuwe jaar. 

Locatie

Mechelen

Prijs

Prijs leden: 75 euro (excl. btw)
Prijs niet-leden: 95 euro (excl. btw)

 

event
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Lokaal Kempen Oost - Nieuwjaarsdiner

Ben jij erbij tijdens het nieuwjaarsdiner van Voka Lokaal Kempen Oost? Voka Lokaal Kempen Oost is één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen met bedrijven uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie.

Locatie

Mol

Prijs

€95 (excl. BTW) voor Voka-leden 
€135 (exc. BTW) voor niet-leden

business happening
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Family Business Happening

Tijdens deze 8ste editie van de Family Business Happening blijft ons doel om familiale ondernemers te challengen en te inspireren omtrent actuele topics. Familiebedrijven hebben immers een uniek DNA en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie.

Prijs

Gratis

Stamgasten Deluxe
Mechelen-Kempen
Netwerking

Jong Voka Kempen - Stamgasten Deluxe 2023

Op donderdag 16 maart dompelt Jong Voka Kempen je tijdens ‘Stamgasten Deluxe’ onder in inspirerende verhalen van doorgewinterde ondernemers en experten. Voor deze editie trekken we naar Kasterlee, waar we te gast zijn in KAN10 voor een heerlijk meergangendiner.

Locatie

Kasterlee

Prijs

Info volgt

Time Out
Mechelen-Kempen
Netwerking

Time out - wie pakt de beker in 2023?

Krrrrrrrt! Time-Out! Het spel wordt stilgelegd en je krijgt de tijd om met je team even op adem te komen en de strategie te bepalen: wie pakt de beker in 2023? Tijdens het Voka Time-Out event willen we 200 ondernemers en sportievelingen inspireren over innovaties in de topsport. Verschillende toppers uit de sportwereld getuigen over hun ondernemersavontuur. Ondertussen dagen we alle teams uit om de beker te pakken tijdens onze Company Cup!

Locatie

Lier

Prijs

60 EUR p.p. (all-in)

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx