Skip to main content
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Voka fietst
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Fietst op 7 december

Voka Fietst, de community van fietsende ondernemers en managers actief in de regio Mechelen-Kempen, organiseert elke maand een activiteit.  Het liefst van al trekken we er op uit met onze koersfiets. Dat doen we van maart tot en met oktober. De andere maanden organiseren we een indooractiviteit. Kwestie van in maart fris en fit aan de start te komen. 

Locatie

Kasterlee

Prijs

Prijs: 15 euro (cash a.u.b.)

Meer informatie: filip.vandeweyer@voka.be 

foto
Mechelen-Kempen
Netwerking

Réveillon 2022

De Réveillon is er geen van vele of lange speeches. Het is vooral een plaats waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren bij een goed glas en een lekkere hap.

Locatie

Geel

Prijs

125 EUR per persoon (excl. btw)

105 EUR per persoon vanaf 10 deelnemers per bedrijf (excl. btw)

Exclusief voor Voka-leden

tel aviv - tech@venture scale-up technologie
Voka nationaal
Netwerking

Tech@venture Tel Aviv

Schaal internationaal @Tel Aviv. Voka Tech@venture biedt - met de focus op een specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen. Wil jij jouw blik verruimen en je activiteiten uitbreiden richting Israël? Kom er alles over te weten tijdens interactieve sessies en een missie naar Tel Aviv. 

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €2.500 excl. BTW en reis- en verblijfskosten. Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van ...
foto
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka lokaal West - Nieuwjaarsreceptie

Naar jaarlijkse gewoonte nodigt het bestuur van Voka Lokaal West - ons lokale ondernemersnetwerk van de gemeenten Grobbendonk, Herenthout, Olen en Vorselaar en de stad Herentals – je uit voor haar netwerkevent op Verloren Maandag.

Locatie

Olen

Prijs

Leden: €30.00
Niet-leden: €40.00

Voka lokaal Klein Brabant/Vaartland
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka lokaal Klein Brabant/Vaartland - Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur van Voka Lokaal Klein Brabant/Vaartland nodigt je graag uit voor haar netwerkevent op Verloren Maandag ... of deze keer donderdag. Samen klinken op het nieuwe jaar, genieten van een worstenbroodje en vooral netwerken.

Locatie

Puurs-Sint-Amands

Prijs

Leden: Gratis
Niet-leden: € 25,00 (excl. btw)

campagnebeeld
Mechelen-Kempen
Netwerking

NewYear@Voka

Goede tradities zijn er om in ere te houden. Daarom heft Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen heel graag samen met jou het glas op het nieuwe jaar. 

Locatie

Mechelen

Prijs

Prijs leden: 75 euro (excl. btw)

Prijs niet-leden: 95 euro (excl. btw)

event
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Lokaal Kempen Oost - Nieuwjaarsdiner

Ben jij erbij tijdens het nieuwjaarsdiner van Voka Lokaal Kempen Oost? Voka Lokaal Kempen Oost is één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen met bedrijven uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie.

Locatie

Mol

Prijs

€95 (excl. BTW) voor Voka-leden 
€135 (exc. BTW) voor niet-leden

business happening
Mechelen-Kempen
Netwerking

Voka Family Business Happening

Tijdens deze 8ste editie van de Family Business Happening blijft ons doel om familiale ondernemers te challengen en te inspireren omtrent actuele topics. Familiebedrijven hebben immers een uniek DNA en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie.

Prijs

Gratis

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx