Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Creëren van een respectvolle werkomgeving
Vlaams-Brabant
Infosessie

Creëren van een respectvolle werkomgeving

In een tijd waarin teamwork en samenwerking cruciaal zijn, is het creëren van een respectvolle werkomgeving van essentieel belang voor een positieve bedrijfscultuur. In deze infosessie krijg je waardevolle inzichten en praktische tips om respect op het werk te bevorderen.

Prijs

Gratis

Infosessie Real Leaders
Vlaams-Brabant
Infosessie

Infosessie #2 Real Leaders

Echte leiders zijn echte mensen; authentiek, krachtig, kwetsbaar, gevoelig en charismatisch. Maar om dat te zijn, moet je eerst in de spiegel durven kijken. Het zijn kwaliteiten waar je in kunt groeien door jouw volle potentieel te benutten.

Locatie

Leuven

Prijs

Gratis, inschrijven verplicht

Arbeidsmarktrealiteit Welt
Vlaams-Brabant
Infosessie

Hoe overleef je als bedrijf de nieuwe arbeidsmarktrealiteit?

Hoe zet ik als ondernemer diversiteit, gelijkheid en inclusie centraal? Je krijgt tijdens deze namiddag niet alleen praktische handvaten om deze begrippen in je bedrijf te introduceren en/of te bevorderen, maar je hoort ook van andere bedrijven hoe zij het hebben aangepakt.

Prijs

Gratis

energiemanagementsystemen
Vlaams-Brabant
Infosessie

Lunch&Learn - Energiemanagement systeem

Ben je op zoek naar innovatieve oplossingen om je energieverbruik beter te monitoren, je energiekosten te verlagen en je duurzaamheidsdoelstellingen te behalen? Koppel het nuttige aan het aangename tijdens deze inspirerende Lunch&Learn over energiemanagementsystemen!

Locatie

Zaventem

Prijs

Gratis

Digichambers
Vlaams-Brabant
Infosessie

Digichambers 2.0 en nieuwe VISA-reglementering 2024

DigiChambers 2.0 is de ideale manier om certificaten van oorsprong aan te vragen. Maar hoe werkt de online tool? Welke mogelijkheden zijn er en welke bewijsvoering is vereist om je aanvraag correct in te dienen? De VISA-reglementering is ook aangepast.

Prijs

Gratis

 

Akkodis partner
Bofidi
Voka Kvk Vlaams-Brabant partner Brussels Airport
Propaganda
BMW Juma Leuven - Mechelen
ING
Proximus NXT
SD  Worx
Premed