Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Het Innovatieforum Voka Oost-Vlaanderen brengt een vaste groep mensen samen die in een strikt vertrouwelijke sfeer hun projecten bespreken met elkaar en met een expert in het thema.
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Innovatieforum

Wil je innovators ontmoeten uit andere vooruitstrevende bedrijven? In het Innovatieforum bepaal je samen met je vaste groep de thema’s en werk je aan een aanpak voor jouw eigen bedrijf.

Locatie

Gent

Prijs

550 euro

product managers and directors community
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Product Managers in SaaS

In this learning programme we bring together product managers from different SaaS companies in Flanders to exchange knowledge and experiences among each other with the goal to grow together. Our sessions will be held in English.

Prijs

550 euro

Industrie 4.0
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Industrie 4.0 Lab

Ontdek bij zes innovatieve productiebedrijven hoe industrie 4.0 hun business vooruithelpt en krijg daarbij deskundige toelichting van een expert.

Prijs

1.000 euro

Cybersecurity lerend netwerk foto
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Lerend Netwerk Cybersecurity

In dit lerend netwerk rond cybersecurity komen C-levels uit bedrijven met meer dan 100 werknemers samen om in een strikt vertrouwelijke sfeer hun projecten te bespreken met elkaar en met een expert in het thema. 

Prijs

850 euro

Digital Change management sessie 1
Oost-Vlaanderen
Opleiding

Digital Change Management

Hoe zorg je dat digitale transformatie succesvol worden toegepast in jouw onderneming, team of bij je klanten? Krijg inzicht in de mogelijke belemmerende factoren in jouw onderneming, stel een actieplan op en laat je inspireren door succesvolle en minder succesvolle verhalen van collega-ondernemers en leidinggevenden.

Prijs

550 euro

Jobat
Soundfield
Deloitte Private
XL Group
Banque de Luxembourg Belgium
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx