Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Netwerking
Limburg

Voorjaarsevent Global Ambassadors

Als trouwe Voka Mercurio Global Ambassador ben je van harte uitgenodigd op maandag 5 juni op wijndomein Vigna te Wijnegem voor een exclusief netwerkevent. Deze avond krijg je de kans Minister van Buitenlandse zaken Hadja Lahbib te ontmoeten en uiteraard uitgebreid te netwerken tijdens een walking dinner. 

Prijs

Gratis* event, inschrijven is wel steeds verplicht.

*no show fee = €50,00

Vespatour
Limburg
Netwerking

Maaslandia ontdekt Steengoed Projecten en Vandersanden

We nemen bij de start van de zomer opnieuw de vespa voor enkele inspirerende bedrijfsbezoeken. Deze editie ontdekken we het belang van het grind in de Maas én maken we kennis met innovatieve ondernemingen die volop inzetten op duurzaamheid.

Locatie

Kinrooi

Prijs

Leden Maaslandia: € 80
Niet-leden: € 125 

Onder de Sterren - jaarvergadering
Limburg
Netwerking

Onder de Sterren - jaarvergadering

“Succes is niet definitief, mislukken is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.” Ook dit jaar bundelen we de Limburgse ondernemerskrachten om zo samen te ondernemen en te groeien. Op donderdag 8 juni 2023 nodigen we jou uit om deze beloftes te verzilveren op ‘Onder de Sterren’. De jaarvergadering van Voka – KvK Limburg, een exclusieve awardshow met als apotheose de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers. 

Locatie

Hasselt

Prijs

Ledenprijs Eventformule 1 - ticketprijs: €159,00 Eventformule 2 - tafel van 8 personen: €1.295,00 Niet-ledenprijs* Eventformule 1 - ticketprijs: €...
OC ZOL
Limburg
Netwerking

Tussen de composthopen bij Coenegrachts Substraat & Roosen Borgh

In het zuidelijkste punt van Riemst treffen we 2 familiale ondernemingen die een heuse transformatie ondergingen. Van champignonkweek over mestverwerking tot compost, dat verhaal verneem je tijdens een combi-bedrijfsbezoek.

Locatie

Riemst

Prijs

Leden OC ZOL: € 45
Niet-leden: € 95

Lerend Netwerk Cybersecurity
Limburg
Netwerking

Cybersecurity

In de huidige digitale wereld, waarin cyberaanvallen een steeds grotere bedreiging vormen voor organisaties van alle groottes en in alle sectoren, is een lerend netwerk essentieel voor een effectieve cybersecurity. Want wat als je te maken krijgt met een cyberaanval? Welke communicatiestrategie hanteer je? En hoe garandeer je de businesscontinuïteit? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens dit Lerend Netwerk en zorg dat jouw onderneming klaar is voor een cybercrisis.

Prijs

Leden: €850.00
Niet-leden: €850.00

Noordlink
Limburg
Netwerking

Noordlink 21

Op donderdag 15 juni delen de bewoners van Noordlink (Lommel) hun expertise in 21 boeiende en actuele infosessies. Voor één dag staat het bedrijvencentrum volledig in het teken van gratis opleidingen.

Locatie

Lommel

Prijs

Gratis

 

Kosteloos annuleren kan tot en met 8 juni, nadien zal een no-show fee van €50 aangerekend worden

AJK
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub VIP achter de schermen bij AJK

"Familiaal, vakbekwaam en grensverleggend" is de slogan van AJK. Zij maken containers, containersystemen en transportoplossingen die u helpen om afval- en grondstoffen slim te verzamelen en te verplaatsen. Vandaag staat Gunter Janssen, 2de generatie, aan het roer van 260 medewerkers. 75% van de productie is bestemd voor export naar landen uit de hele wereld. Kwalitatief hoogstaande maakindustrie en internationalisering. Een succesverhaal uit Bocholt. 

Locatie

Bocholt

Prijs

€ 20 (excl. btw) 

30 jaar Verenigde Industrie Pelt
Limburg
Netwerking

30 jaar Verenigde Industrie Pelt

Al 30 jaar verenigen we ondernemers en ondernemingen in en rond Pelt. Deze mijlpaal laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. Op 16 juni 2023 nodigen we voor onze jubileumviering trendanalist Herman Konings uit. Herman is een onvervalste verhalenverteller die de toeschouwer in een meeslepend parcours weet te begeesteren voor de wondere wereld van passies en interesses, van trends en toekomstverwachtingen, van wat is en wat zal zijn.

Locatie

Lommel

Prijs

Gratis voor VIP-leden
Niet-leden: € 50 

Heersterveld
Limburg
Netwerking

Ontdek het nieuwe bedrijvenpark 'Heersterveld'

Op Tongeren-Oost vinden we het nieuwe bedrijvenpark Heersterveld, goed voor een oppervlakte van 14.000 m² en 29 KMO-gebouwen en dus een mooie opportuniteit om nieuwe bedrijvigheid te ontdekken. We maken kennis met 2 OCT-leden: Feli Service & Digitong op 22 juni 2023 en sluiten ons werkingsjaar af met een gezellige zomerbarbecue. 

Locatie

Tongeren

Prijs

Leden OCT: € 45*
Niet-leden: € 60

Terland
Limburg
Netwerking

Zomerborrel @ Terland

Voka - KvK Limburg Community Vastgoed, ING en Hasselt Real Estate Café nodigen je uit voor de Zomerborrel @ Terland.

Locatie

Dilsen-Stokkem

Prijs

Gratis voor NW Community Vastgoed-leden
Niet-leden: € 95 (excl. btw)

Plato Summervibes 2023
Limburg
Netwerking

Plato Summervibes 2023

Beste Platonist Om samen te klinken op een prachtige zomer, nodigen wij jou graag uit op onze Plato Summervibes! Hef samen met ons het glas op de Summervibes, het Plato-event waar alle groepen elkaar ontmoeten.

Locatie

Houthalen-Helchteren

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-p/meters van Voka - KvK Limburg Gelieve op voorhand in te schrijven   Bij annulatie na 21 juni wordt een n...
The Black Knife
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub @hoc in dialoog met de Haspengouwse beleidsmaker

Op 1 juli 2022 gingen wij in dialoog bij Hangar C in Heers over XII opportuniteiten voor Haspengouw. 1 jaar later kijken wij graag met jullie naar de invulling van deze opportuniteiten door jullie als lokale besturen en door ons als Haspengouwse Ondernemersclub. Op basis hiervan doen wij een aanzet voor ons lokaal memorandum ter voorbereiding op de verkiezingen in 2024.

Locatie

Wellen

Prijs

Enkel voor burgemeesters, schepenen- of medewerkers lokale economie

Zomerkasteelfeest 2023
Limburg
Netwerking

Zomerkasteelfeest '23

Het is weer tijd voor het Zomerkasteelfeest, waarbij we naar hartenlust samenkomen en gezellig netwerken in een decor van sierlijke botanische tuinen. Tijdens dit feest proosten we niet alleen op een sterk ondernemend Limburg en de start van het nieuwe netwerkjaar, maar huldigen we ook de top drie oudste jarige bedrijven. Na het succes van de vorige editie, nodigen we je graag opnieuw uit om op woensdag 23 augustus, in het indrukwekkende Kasteel Hex te Heers, gelegen in het hart van Haspengouw.

Prijs

Eventformules Formule 1 walking dinner - €195,00Formule 2a seated dinner 6 pers. - €1.530,00Formule 2b seated dinner 8 pers. - €2.040,00Formule 2c se...
Ardennes-Coticule
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub Zonhoven: Bezoek Ardennes-Coticule in Lierneux

Het bestuur van Ondernemersclub Zonhoven nodigt u uit voor een bezoek aan Ardennes-Coticule in Lierneux, nabij Vielsalm. De Coticule steen is een natuurlijke wetsteen met een rijk verleden. De winning en productie van de Coticule in de Belgische Ardennen dateert uit de 17de eeuw en is tot op vandaag 100% ambachtelijk, wat elke steen uniek maakt. De wetstenen worden onder meer gebruikt voor het slijpen van scheer- en koksmessen. 

Prijs

Met de bus naar Lierneux: € 55

Onder Ondernemers bij Essec
Limburg
Netwerking

Onder Ondernemers bij Essec

Laat je op 11 september 2023 onderdompelen tijdens een culinair sterrendiner en exclusieve tour door Essec, Limburgse telecomgroep en ICT-generator. 

Locatie

Tessenderlo

Prijs

€195,00 (excl. btw)

Exclusief event voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.
 

chambers trophy voka kamer van koophandel limburg teambuildingevent
Limburg
Netwerking

Chambers Trophy 2023

Waag jij jouw kans voor een avond vol olympische uitdagingen? Dit jaar bewandelt Chambers Trophy the road to the Olympic Games en daag je maar liefst 120 teams uit om te strijden voor het Olympisch goud op 22 september in Hanger58. Dus smeer je kuiten maar in en ga voor de onsterfelijke roem van de overwinning

Locatie

Genk

Prijs

1 ploeg = 1 inschrijving Wil je bv. met 2 ploegen deelnemen, dan doe je twee aparte inschrijvingen. Voordeeltarief tot en met 17 juli 2023 (10% korti...
Congres Voka HC - "Zorgen voor morgen - Een politiek debat voor een gezonde toekomst"
Voka nationaal
Netwerking

Zorgen voor morgen - Voka Health Community Congres

Op donderdag 28 september om 14u organiseert Voka HC haar jaarlijks congres "Zorgen voor morgen - Een politiek debat voor een gezonde toekomst" bij Den Oven te Boom.

Locatie

Boom

Prijs

€ 125 (leden Health Community) € 125 (zorgorganisaties lid van Voka) € 200 (niet-leden Health Community) Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Voka ...
De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam