Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Bar Bloei
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg: Bloesemborrel 'Hier bloeit talent' met Vlaams minister Jo Brouns

In de lente bloeit Haspengouw open, de bloesems tonen hun pracht en de akkers kleuren fris groen. Een mooi moment om samen met uw collega-ondernemers uit de regio recente ervaringen en vruchtbare ideeën met elkaar uit te wisselen in het midden van de fruitplantages bij pop-up Bar Bloei.

Locatie

Schalkhoven-Hoeselt

Prijs

Leden OC ZOL: € 25
Niet-leden: € 55 

Ondernemersclub VIP
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub VIP Ontbijtvergadering - Laadinfrastructuur voor elektrische bedrijfswagens

Tegen 2023 wordt verwacht dat er ongeveer een miljoen elektrische wagens in gebruik zijn. Reken daarbij dat in 2026 alle leasewagens verplicht emissievrij moeten zijn en je weet dat je als onderneming niet omheen de verduurzaming van je bedrijfsvloot kan. Daarom laat Ondernemersclub Verenigde Industrie Pelt een gastspreker aan het woord over laadinfrastructuur voor elektrische wagens, zowel op het bedrijf als bij de werknemers thuis en de daarbij horende subsidiemogelijkheden.  

Locatie

Pelt

Prijs

Gratis voor VIP-leden
Niet-leden: € 20 

Smart warehousing inspiratietrip
Limburg
Netwerking

Smart warehousing inspiratietrip

Hoe ziet het magazijn van de toekomst eruit? Magazijnen worden ook gezien als een kostenfactor, waarbij de personeelsfactor vaak zwaar op de begroting drukt. De trend naar automatisering en digitalisering is ingezet. Welke concepten, technologieën en systemen zijn beschikbaar voor het magazijn van de toekomst? Om competitief te blijven en inspiratie op te doen nemen wij jou op 20 april 2023 mee op dagtrip door drie toonaangevende bedrijven. Ga jij ook mee? 

Prijs

€ 375.00 (excl. BTW) voor Voka-leden
€ 450.00 (excl. BTW) voor niet-leden.

Netwerking
Limburg

ONDERNEMERSgilde: exclusief bezoek aan Franssen Juweliers en het Huis van de gouverneur

Op 20 april 2023 gaan we met de ONDERNEMERSgilde op exclusief bezoek bij Franssen Juweliers en het Huis van de Gouverneur. Aangezien Franssen Juweliers een echt begrip is in het Hasseltse en omstreken laten we jullie maar al te graag kennis maken met dit unieke familiebedrijf. Zo gaan we langs bij hun nieuwe vestiging in de Kapelstraat 46, waar we hun eigen merk Franssen Heritage kunnen bewonderen. Verder brengen we een bezoek aan de ambtswoning van de Gouverneur van Limburg, waar we de gouverneur onze gastheer van dienst mogen noemen. 

Eindhoven
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub Tongeren: Uitstap naar Eindhoven

Eindhoven, de Lichtstad, die barst van innovatie, technologie en design. Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven. Het bedrijf veranderde de stad in een industrieel succesverhaal.

Prijs

Enkel voor leden OCT 

€ 310 excl. btw in dubbel kamer
€ 378 excl. btw in single kamer 

Netwerking
Limburg

Lig jij als werkgever op de bovenste plank?

Liefst 1 miljoen Belgische ondernemingen voeren een war for talent. Dagelijks worstelen ondernemers met het aantrekken, motiveren en behouden van de juiste mensen. Het vinden van the perfect match is dan ook een enorme uitdaging. Net daarom lanceren we samen met SD Worx op 27 april een gratis lunch&learn opleiding om de 7 puzzelstukken van the perfect match voor jou juist te leggen.

Locatie

Hasselt

Jarige bedrijven 2023
Limburg
Netwerking

Jarige bedrijven 2023

Hiep hiep hoera! Of het nu die van je kind, ouders, grootouders, vrienden of familie is: een verjaardag moet gevierd worden. Dat geldt ook voor onze Limburgse ondernemingen. Viert jouw bedrijf dit jaar een jubileum? Dan zetten wij je graag in de bloemetjes met een cadeaubox en officieel certificaat.

Tech@venture Helsinki
Voka nationaal
Netwerking

Tech@venture Helsinki

Schaal internationaal @Helsinki. Voka Tech@venture biedt - met de focus op specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen.

Prijs

2500 euro excl. BTW

Escape room - Cybersecurity
Limburg
Netwerking

Escape room - Cybersecurity

Bij meer dan 95% van de cyberaanvallen op bedrijven is een medewerker de zwakste schakel. Kan jouw team wél cyberdreigingen opsporen en voorkomen?

Locatie

Hasselt

Prijs

  • Groep van 8 personen: €400
  • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon
Toppolitici ontmoeten Ondernemers - Conner Rousseau
Limburg
Netwerking

Toppolitici ontmoeten Ondernemers - Conner Rousseau

“Samen iets ondernemen, om iedereen kansen te geven!” Dat is de slagzin van Conner Rousseau. Amper 30 jaar oud, maar sinds 2019 verkozen als voorzitter van de socialistische partij Vooruit. Op vrijdag 12 mei nodigen wij hem uit voor een inspirerende en interactieve ontbijtsessie met de focus op ondernemerschap.  

Locatie

Hasselt

Prijs

Voka leden:
€130,00 (excl. BTW)

Niet leden:
€195,00 (excl. BTW)

Netwerkmissie Egypte 2023
Limburg
Volzet
Netwerking

Netwerkmissie Egypte 2023

Bij Egypte denk je vooral aan het vroegere land van de farao’s, het broeierige Caïro, zijn majestueuze piramides en de Nijldelta? Think again! Gelegen op een van de belangrijkste handelsroutes tussen Azië, Europa en Afrika, is het land met 100 miljoen inwoners dé economische draaischijf van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Samen ontdekken we deze prachtige en inspirerende regio tijdens een leerrijke netwerkmissie naar Egypte. 

Prijs

VOLZET! € 6.360 voor leden Voka – KvK Limburg en overheid  € 9.540 voor niet-leden Voka – KvK Limburg Meer informatie over de deelnameprijs en optie...
Banner jong voka awards
Limburg
Netwerking

Jong Voka Awards 2023

Jong Voka Awards belichten jong ondernemerschap in Limburg Drie inspirerende prijzen, een horde aan jonge ondernemers én een spetterende avondshow. Dat zijn de ingrediënten voor de allereerste Jong Voka Awards op dinsdag 16 mei. Met dit evenement wil Jong Voka Limburg jeugdig ondernemerschap in de provincie in de schijnwerpers plaatsen. De awards die zullen worden uitgereikt zijn de ‘Mijlpaal’, ‘Straf Ondernemerschap’ & ‘Gen Z Award’. Na een dynamische uitreikingsshow is er de mogelijkheid om ongedwongen na te babbelen, te netwerken of samen met de winnaars de dansvloer onveilig te maken. Schrijf je snel in !

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €60.00

Partner Up - partnerevent
Limburg
Netwerking

Partner Up @DeBarrier

Netwerken in stijl? Op woensdag 24 mei 2023 organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg 'Partner Up', een exclusief netwerkevent voor onze partners. We treffen elkaar bij De Barrier, een top locatie waar je andere straffe ondernemers ontmoet en elkaar inspireert. De perfecte opportuniteit om jouw onderneming onder de aandacht te brengen bij ondernemend Limburg en daarbuiten.

Locatie

Houthalen

Prijs

Gratis event voor partners van Voka - KvK Limburg

Ardennes-Coticule
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub Zonhoven: Bezoek Ardennes-Coticule in Lierneux

Het bestuur van Ondernemersclub Zonhoven nodigt u uit voor een bezoek aan Ardennes-Coticule in Lierneux, nabij Vielsalm. De Coticule steen is een natuurlijke wetsteen met een rijk verleden. De winning en productie van de Coticule in de Belgische Ardennen dateert uit de 17de eeuw en is tot op vandaag 100% ambachtelijk, wat elke steen uniek maakt. De wetstenen worden onder meer gebruikt voor het slijpen van scheer- en koksmessen. 

Prijs

Met de bus naar Lierneux: € 55

Lummen
Limburg
Netwerking

Inspiratieontbijt ondernemend Lummen

Samen met uw gemeentebestuur en Voka ambassadeur Tineke Kempeneers nodigen wij u uit voor een ontbijtmeeting.

Locatie

Lummen

Prijs

Gratis voor alle Lummense leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Lerend Netwerk Cybersecurity 2023
Limburg
Netwerking

Lerend Netwerk Cybersecurity 2023

Cyberbeveiliging is een absolute must, maar wat als het misgaat? Welke communicatiestrategie hanteer je? Wie heeft welke verantwoordelijkheden? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens dit Lerend Netwerk.

Prijs

850 euro voor Voka leden en niet leden

Onder de Sterren - jaarvergadering
Limburg
Netwerking

Onder de Sterren - jaarvergadering

“Succes is niet definitief, mislukken is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.” Ook dit jaar bundelen we de Limburgse ondernemerskrachten om zo samen te ondernemen en te groeien. Op donderdag 8 juni 2023 nodigen we jou uit om deze beloftes te verzilveren op ‘Onder de Sterren’. De jaarvergadering van Voka – KvK Limburg, een exclusieve awardshow met als apotheose de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers. 

Locatie

Hasselt

Prijs

Ledenprijs Eventformule 1 - ticketprijs: €159,00 Eventformule 2 - tafel van 8 personen: €1.295,00 Niet-ledenprijs* Eventformule 1 - ticketprijs: €...
The Black Knife
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub @hoc in dialoog met de Haspengouwse beleidsmaker

Op 1 juli 2022 gingen wij in dialoog bij Hangar C in Heers over XII opportuniteiten voor Haspengouw. 1 jaar later kijken wij graag met jullie naar de invulling van deze opportuniteiten door jullie als lokale besturen en door ons als Haspengouwse Ondernemersclub. Op basis hiervan doen wij een aanzet voor ons lokaal memorandum ter voorbereiding op de verkiezingen in 2024.

Locatie

Wellen

Prijs

Enkel voor burgemeesters, schepenen- of medewerkers lokale economie

Onder Ondernemers bij Essec
Limburg
Netwerking

Onder Ondernemers bij Essec

Laat je op 11 september 2023 onderdompelen tijdens een culinair sterrendiner en exclusieve tour door Essec, Limburgse telecomgroep en ICT-generator. 

Locatie

Tessenderlo

Prijs

€195,00 (excl. btw)

Exclusief event voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.
 

Voka Open Bedrijvendag
Voka nationaal
Netwerking

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam