Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster II
Limburg
Netwerking

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster II

Wil jij deel uitmaken van de enige ontmoetingsplek waar je enkel eigenaars-ondernemers leert kennen? Visible for: Visitors, Logged-in users, Voka leden Visible regions: Voka nationaal, Antwerpen-Waasland, Brusselse metropool, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Mechelen-Kempen Waar ervaringen worden uitgewisseld en ondernemersideeën tot leven komen Wij nodigen je graag uit op woensdag 8 februari 2023 ter kennismaking met hét netwerk en collega-ondernemers. We kijken ernaar uit om samen het glas te heffen, als eigenaar-ondernemer! Om een nieuw verhaal te schrijven voor hét netwerk voor eigenaar ondernemers.

Locatie

Halen

Prijs

Gratis

Ondernemersgilde Sint-Janbergklooster
Limburg
Netwerking

ONDERNEMERSgilde Sint-Jansbergklooster

Wil jij deel uitmaken van de enige ontmoetingsplek waar je enkel eigenaars-ondernemers leert kennen? Waar ervaringen worden uitgewisseld en ondernemersideeën tot leven komen?  Dan nodigen wij je graag uit op woensdag 8 februari 2023 ter kennismaking met hét netwerk en collega-ondernemers.  We kijken ernaar uit om samen het glas te heffen, als eigenaar-ondernemer! Om een nieuw verhaal te schrijven voor hét netwerk voor eigenaar ondernemers. 

Locatie

Halen

Prijs

Inbegrepen in lidmaatschap

Powerbreakfast
Limburg
Netwerking

Ondernemersclub @hoc Powerbreakfast met Vlaams minister Jo Brouns

Voor onze Powerbreakfast nodigen we als gastspreker niemand minder dan Vlaams minister van werk, ondernemen en landbouw Jo Brouns uit. Hij gaat met ons in dialoog over de krapte op de arbeidsmarkt, energiecrisis en grondstoffenproblematiek. 

Locatie

Borgloon

Prijs

Leden @hoc: € 20
Niet-leden: € 40 

Onder Ondernemers '23 - Dethier
Limburg
Netwerking

Onder Ondernemers '23 - Dethier

Een inspirerende bedrijfstour, culinair sterrendiner door Alex Clevers (Vivendum) en connecteren met Limburgse ondernemers. Dat zijn dé ingrediënten van ‘Onder Ondernemers’. Geniet op 27 februari 2023 samen met tal van andere ondernemers van een culinaire tour bij bouwbedrijf Dethier, een Limburgse toponderneming en bouwgenoot sinds 1947. 

Locatie

Alken

Prijs

€195,00 (excl. btw)

Exclusief event voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

Tech@venture Helsinki
Voka nationaal
Netwerking

Schaal internationaal naar Helsinki

Schaal internationaal @Helsinki. Voka Tech@venture biedt - met de focus op specifieke tech hotspots - begeleiding bij het opstellen van jouw actieplan door de drempels die groei afremmen weg te nemen.

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €2.500 excl. BTW en reis- en verblijfskosten. Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van ...
Jarige bedrijven 2023
Limburg
Netwerking

Jarige bedrijven 2023

Hiep hiep hoera! Of het nu die van je kind, ouders, grootouders, vrienden of familie is: een verjaardag moet gevierd worden. Dat geldt ook voor onze Limburgse ondernemingen. Viert jouw bedrijf dit jaar een jubileum? Dan zetten wij je graag in de bloemetjes met een cadeaubox en officieel certificaat.

Netwerkmissie Egypte 2023
Limburg
Netwerking

Netwerkmissie Egypte 2023

Bij Egypte denk je vooral aan het vroegere land van de farao’s, het broeierige Caïro, zijn majestueuze piramides en de Nijldelta? Think again! Gelegen op een van de belangrijkste handelsroutes tussen Azië, Europa en Afrika, is het land met 100 miljoen inwoners dé economische draaischijf van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Samen ontdekken we deze prachtige en inspirerende regio tijdens een leerrijke netwerkmissie naar Egypte. 

Prijs

VOLZET! € 6.360 voor leden Voka – KvK Limburg en overheid  € 9.540 voor niet-leden Voka – KvK Limburg Meer informatie over de deelnameprijs en optie...
Voka Open Bedrijvendag
Voka nationaal
Netwerking

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo partner Voka-KvK Limburg
KPMG partner van Voka - KvK Limburg
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam