Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Handelsmissie
Limburg
Netwerking

Handelsmissie Öresund, zuid – Zweden & oost – Denemarken

De Kamers van Koophandel in de Euregio Maas – Rijn en LIOF zullen van 26 – 29 mei 2024, een handelsmissie organiseren naar de Öresund regio, Zuid-Zweden (Malmö/Lund) en Oost–Denemarken (Copenhagen), in samenwerking met het bureau Market Link Scandinavia AB uit Malmö.

AI
Limburg
Netwerking

AI, een bedreiging of hulp voor mijn business?

Iedereen heeft vandaag de mond vol van ChatGPT en andere vormen van artificiële intelligentie (AI). Maar wat is nu eigenlijk AI? En is AI een bedreiging of net een onschatbare hulpbron voor mijn business? 

Locatie

Diepenbeek

Prijs

OCD-leden: gratis*
Niet-leden: € 25 

Family Business Happening 2024
Limburg
Netwerking

Family Business Happening 2024

We nodigen u van harte uit voor een onvergetelijke editie van de jaarlijkse Family Business Happening, die dit jaar plaatsvindt bij de Fakkelwinnaar 2023: JBC (Claes Retail Group).

Locatie

Houthalen-Helchteren

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Onder de Sterren - jaarvergadering
Limburg
Netwerking

Onder de Sterren - jaarvergadering

“Succes is niet definitief, mislukken is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.” Ook dit jaar bundelen we de Limburgse ondernemerskrachten om zo samen te ondernemen en te groeien. Op donderdag 6 juni 2024 nodigen we jou uit om deze beloftes te verzilveren op ‘Onder de Sterren’. De jaarvergadering van Voka – KvK Limburg, een exclusieve awardshow met als apotheose de uitreiking van de 30e Ondernemersprijs Herman Dessers!

Locatie

Hasselt

Prijs

Single ticket (1 persoon)Leden: €169,- excl. BTWNiet-leden: €255,- excl. BTWTafel ticketsTafels van 4 personen€700,- excl. BTWTafe...
SKF
Limburg
Netwerking

ZomerBBQ bij SKF Logistics Services Belgium

Wij nodigen u van harte uit op onze ZomerBBQ, die naar gewoonte het einde van ons werkingsjaar markeert. Dit jaar zijn we te gast bij SKF Logistics Services Belgium, ter gelegenheid van hun 30-jarig jubileum en als eerbetoon aan hun status als pioniersbedrijf op ons industrieterrein Tongeren-Oost.

Locatie

Tongeren

Prijs

OCT-leden: gratis*
Niet-leden: € 60 

*max. 2 gratis deelnemers per lidmaatschap 

Daf Trucks
Limburg
Netwerking

Bedrijfsbezoek DAF Trucks Westerlo

Het bestuur van Ondernemersclub VIP nodigt u van harte uit voor een bezoek aan DAF Trucks NV, een technologiebedrijf en toonaangevende fabrikant van bedrijfsvoertuigen in Europa.

Locatie

Pelt

Prijs

VIP-leden: € 75,00

De onzichtbare strijd op de werkvloer
Voka nationaal
Netwerking

De onzichtbare strijd op de werkvloer

Vier chronische ziekten – diabetes, cardiovasculaire aandoeningen, kanker en longaandoeningen – zijn verantwoordelijk voor 90% van alle sterfgevallen en veroorzaken 85% van de totale ziektelast. Hoewel deze ziekten vaak met ouderdom worden geassocieerd, komen ze verrassend veel voor bij mensen van werkende leeftijd. Ontdek hoe jouw onderneming deze uitdaging kan aanpakken en een strategie kan ontwikkelen om je medewerkers te ondersteunen.

Locatie

Turnhout 

Prijs

Kosteloos, inschrijven is wel steeds verplicht 

Dag van de Arbeidsbemiddelaar
Limburg
Netwerking

Dag van de Arbeidsbemiddelaar

Kom te weten wat jouw onderneming en arbeidsbemiddelaars voor elkaar kunnen betekenen op Dag van de Arbeidsbemiddelaar op donderdag 20 juni! Leer daarnaast ook vaardigheden over hoe je verbindende communicatie kan toepassen in je dagelijkse interacties en professionele relaties. Laten we samen talent en werk verbinden!

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis

Zomerbar
Limburg
Netwerking

Zomerbar Alden Biesen

Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg nodigt u van harte uit om te klinken op een onvergetelijke zomeravond in het prachtige landschap rondom de Landcommanderij Alden Biesen! Laat ons klinken op de zomer!

Locatie

Bilzen

Prijs

Leden OC ZOL: €75,00
Niet leden: € 125,00

Charter Techniekpromotie 2024
Limburg
Netwerking

Charter Techniekpromotie 2024

De uitreiking van het Charter Techniekpromotie is een erkenning aan de partnerbedrijven voor de onschatbare steun en toewijding aan het bevorderen van technisch onderwijs in onze provincie.

Locatie

Bilzen

Prijs

Gratis deelname voor de FIRST LEGO League partnerbedrijven, vertegenwoordigers van de deelnemende scholen en genodigden

Plato summer vibes
Limburg
Netwerking

Plato Summer Vibes 2024

Op woensdag 26 juni nodigen we jou graag uit om samen met de mede Platonisten te klinken op een gezellige zomer in goed gezelschap.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-peters/meters van Voka - KvK LimburgInschrijven is verplicht.Bij annulatie na 20 juni wordt een no show ...
Tech@venture Singapore
Voka nationaal
Netwerking

Tech@venture Singapore

Binnen Tech@venture- Singapore begeleiden wij jou bij het opstellen van een actieplan om de Aziatische markt te betreden via Singapore.

Prijs

2750 euro excl. BTW

Netwerking
Limburg

Technologie Inspiratiemissie Canada 2024

Ga op inspiratiemissie en ontdek de bruisende steden die bekend staan om hun baanbrekende technologieën en digitaal ecosysteem. Laat je een week lang onderdompelen in het innovatieve hart van Montreal & Toronto: een dynamische mix van bedrijfsbezoeken, inspirerende pitches van tech-startups en bovenal de unieke kans om te netwerken met visionaire, gelijkgestemde ondernemers.

Prijs

Deelnameprijs per persoon op basis van tweepersoonskamer (excl. btw): € 7.500 voor leden Voka - Kamer van Koophandel Limburg en overheid€ 11.250 ...
Voka Open Bedrijvendag
Voka nationaal
Netwerking

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus NXT
SD  Worx
groep jam