Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

dag van marcom
Limburg
Netwerking

Dag van MarCom 2023

Dompel jezelf onder in de wereld van marketing en technologische innovatie! Dit unieke evenement biedt je de kans om te ontdekken hoe slimme marketingstrategieën in combinatie met grensverleggende technologieën bedrijven in staat stellen zich aan te passen, te groeien en te gedijen in een voortdurend evoluerende digitale omgeving. Bereid je voor op een dag vol inzicht, vernieuwing en kansen die je bedrijf naar ongekende hoogten zullen stuwen. Samen verkennen we de toekomst van marketing en technologie, gaande van artificiële intelligentie en de virtuele wereld tot het gebruik van TikToks.

Locatie

Heusden-Zolder

Prijs

Leden van Netwerk MarCom = inbegrepen in het lidgeld Leden van Voka - KvK Limburg (maar geen lid van het Netwerk MarCom) = €165,00*Niet Voka Leden = €...
Netwerking
Limburg

Lunch & Learn: Due Diligence

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsovernames of overdrachten? Wil je begrijpen waarom HR Due Diligence cruciaal is voor het succes van elke transactie? Dan nodigen we je met veel enthousiasme uit voor onze Lunch & Learn-sessie over "HR Due Diligence", in samenwerking met onze partner SD Worx. 

Locatie

Hasselt

Prijs

50 euro. 

Velodroom
Limburg
Netwerking

Netwerk Vastgoed: Bezoek aan Velodroom

De Velodroom, een prestigeproject gelegen in hartje Limburg, is hét trainingscentrum voor professionele baanwielrenners en een opleidingscentrum voor jonge talenten, maar ook als recreatiewielrenner, met of zonder beperking, kan men dagelijks gebruikmaken van de infrastructuur.

Locatie

Heusden-Zolder

Prijs

Gratis voor NW Community Vastgoed-leden

€65 excl. BTW voor niet-leden

teaser wintervibes
Limburg
Netwerking

Plato Wintervibes 2023

Beste Platonist Om 2023 in alle gezelligheid af te ronden, nodigen wij jou graag uit op onze Plato Wintervibes! Hef samen met ons het glas op de Wintervibes, het Plato-event waar alle groepen elkaar ontmoeten.

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-p/meters van Voka - KvK Limburg

Gelieve op voorhand in te schrijven

 

No-show fee: €50,00

De Kommel
Limburg
Netwerking

Eindejaarsfeest bij de Kommel

Wij nodigen u en uw medewerkers van harte uit op ons Eindejaarsfeest. We trekken voor deze feestelijke avond naar hotel-restaurant De Kommel in Voeren. 

Locatie

's-Gravenvoeren

Prijs

Leden OC ZOL: € 95
Niet-leden: € 120 

@hoc
Limburg
Netwerking

De allereerste nieuwjaarsreceptie van 2024

Het bestuur van Ondernemersclub @hoc nodigt u en uw medewerkers uit op de allereerste nieuwjaarsreceptie van 2024. Onze nieuwjaarsreceptie zal dit jaar doorgaan in Zaal Blickenberg in Borgloon.

Locatie

Borgloon

Prijs

@hoc-leden: € 49
Niet-leden: € 79 

Kerstdrink
Limburg
Netwerking

Kerstdrink met Cristal Alken

De voorzitter en het bestuur van Ondernemersclub Diepenbeek en de gemeente Diepenbeek nodigen u met genoegen uit op een Kerstdrink.

Locatie

Diepenbeek

Prijs

Gratis voor OCD-leden
Niet-leden: € 25*

Flexibele energieconsumptie
Voka nationaal
Netwerking

Webinar: Flexibele energieconsumptie

De toenemende elektrificatie in de industrie, mobiliteit en verwarming heeft belangrijke gevolgen voor het elektriciteitssysteem. Het tegelijk laden van miljoenen elektrische apparaten kan de stabiliteit van het elektriciteitsnet in gevaar brengen maar de elektrificatie maakt het ook mogelijk om het verbruik uit te stellen en bij voorkeur te consumeren als de elektriciteit het goedkoopst is. Ontdek er alles over in dit webinar.

Prijs

Gratis

Bar Thuur
Limburg
Netwerking

Winterborrel Community Vastgoed - Winteruur bij Bar Thuur

Stap binnen in de gezelligste plek van de winter: de Bar Thuur winterbar! Met de koude temperaturen buiten is er geen betere manier om op te warmen dan met een heerlijk warm drankje en het gezelschap van NW Community Vastgoed. Geniet van de knusse sfeer en het gezellig samen zijn terwijl we samen genieten hartverwarmende drankjes, gesprekken en lekkernijen. Dus kom op donderdag 21 december naar ‘Winteruur bij Bar Thuur’ en laat ons samen klinken.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis voor leden van NW Community Vastgoed

€80 (excl BTW) voor niet-leden

Teaser
Limburg
Netwerking

Nieuwjaarsinvitito 2024

Het jaar 2024 markeert het begin van een nieuw tijdperk: een fris voorzitterschap, een vernieuwd gebouw en een horizon vol ongekende mogelijkheden. We reflecteren met trots op een periode van krachtig ondernemerschap en richten nu onze ambitieuze ogen op wat komen gaat. Samen zetten we stappen richting een schitterende toekomst! Jullie zijn de architecten van verandering – voor jou, voor het ondernemerschap en voor de samenleving. Want in eenheid zetten we onze groei voort, ambitieus en stralend, in het nieuwe jaar en daarna!

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €165,00*
Niet-leden: €250,00*

*alle prijzen exclusief BTW

Voka Open Bedrijvendag
Voka nationaal
Netwerking

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam