Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Freddy Loix @ Aston Martin Brussels
Limburg
Netwerking

Voka Drive: Aston Martin Brussels met Freddy Loix

Freddy Loix zal ons tijdens dit evenement persoonlijk verwelkomen en zijn ervaringen delen over zijn passie voor auto's en de opwindende wereld van de rallysport. Na een inspirerende presentatie zal hij ons begeleiden bij een exclusieve rondleiding door de gebouwen van Aston Martin Brussels, waar we een kijkje zullen nemen achter de schermen en meer te weten zullen komen over de verschillende modellen die het merk te bieden heeft.

Locatie

Zaventem

Prijs

Gratis voor Voka Drive-leden

Kostprijs bus: 30€ excl. BTW

Niet-leden:
45€ excl. BTW (catering) en 30€ excl. BTW (bus)

Group Bruno
Limburg
Netwerking

OC ZOL Inspiratiesessie bedrijfsoverdracht bij Group Bruno

Onze Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg telt heel wat familiale ondernemingen, vaak het resultaat van een levenslange investering van de oprichter. Een familiebedrijf overdragen is dikwijls een moeilijke stap. Wij nodigen daarom advieskantoor Van Havermaet uit voor een interactieve toelichting.

Locatie

Bilzen

Prijs

Leden OC ZOL: € 40
Niet-leden: € 70

Europa
Limburg
Netwerking

Ontbijtsessie: Nu ondernemen voor het Europa van morgen

Op 9 juni trekken we allemaal naar de stembus. Niet alleen voor de federale en Vlaamse, maar ook voor de Europese verkiezingen. De Europese politiek is de afgelopen legislatuur meer dan ooit aanwezig geweest in ons dagelijks leven. Maatregelen die voortvloeiden uit de Green Deal en de Habitatrichtlijnen hebben een grote impact gehad op het bedrijfsleven.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis 

Onder Ondernemers - Baldewijns
Limburg
Volzet
Netwerking

Voka One - Onder Ondernemers 2024: Baldewijns versus Vivendum

Welkom bij Onder Ondernemers 2024 - Een avond van inspiratie en netwerken Op 25 maart 2024 openen we de deuren voor een uitzonderlijke avond bij Baldewijns, georganiseerd door het Voka-One netwerk. Dit evenement, "Onder Ondernemers", is speciaal ontworpen voor gedreven ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie, netwerkmogelijkheden, en een unieke kijk achter de schermen van een toonaangevend bedrijf.

Locatie

Beringen

Prijs

Voka-One leden: GratisNiet Voka-one leden: € 215,00 excl. btw Exclusief voor eigenaars-ondernemers en CEO's die lid zijn van Voka - KvK Limburg e...
banner Jong Voka Awards 2024
Limburg
Netwerking

Jong Voka Awards 2024

Twee jonge ondernemers die in de prijzen vallen tijdens een spetterende avondshow die jong ondernemend Limburg samenbrengt. Dat is samengevat de insteek van de jaarlijkse Jong Voka Awards. Op 17 april 2024 zal de eerstvolgende editie plaatsvinden in Thor Central te Genk.

Prijs

Leden: €60.00
Niet-leden: €60.00

OCZ
Limburg
Netwerking

OCZ fietst naar Houffalize

Het bestuur van Ondernemersclub Zonhoven nodigt alle sportieve ondernemers uit voor een fietstocht naar Houffalize. Na een rit van 140km, met tussenin de nodige bevoorrading, verblijven we in Hotel Houffalize - Café Coureur.

Prijs

OCZ-leden: € 180 
Niet-leden: € 200

Industry-40-missie-Porto-2024
Limburg
Netwerking

Industry 4.0 inspiratie missie Porto 2024

In samenwerking met Flanders Make organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg van maandag 22 april tot en met donderdag 25 april 2024 een unieke industrie 4.0 roadtrip doorheen Porto. We nodigen jou van harte uit om je samen met ons te laten inspireren door de nieuwe concepten van de 4de industriële revolutie en digitale technologie. Bij top-bedrijven in Porto krijgen we een exclusieve rondleiding en/of inleiding van hoe doorgedreven digitale evolutie en connectiviteit leiden tot nieuwe manieren van produceren, nieuwe producten en nieuwe businessmodellen.

Locatie

Porto

Prijs

€ 3.420,00 (excl. btw) voor leden€ 5.130,00 (excl. btw) voor niet-ledenIn deze prijzen zijn inbegrepenVluchtenOvernachtingen met ontbijtbuffet in het ...
Wijnbouw
Limburg
Netwerking

Limburgs Wijnbouwcongres: 360°

Als fiere Limburgers zijn er de afgelopen jaren verschillende initiatieven ontstaan ter promotie van de Limburgse wijnen. Stuk voor stuk kennen deze hun meerwaarde, maar vanuit Voka – KvK Limburg en Stichting Promotie Limburgse Wijn willen we graag één keer per jaar alle spelers samenbrengen in een ‘Limburgs Wijnbouwcongres’.

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden Limburgs Wijnbouwnetwerk Voka – KvK Limburg: gratis
Leden Voka – KvK Limburg: €75
Niet-leden: €99 

Jarige bedrijven 2024
Limburg
Netwerking

Jarige bedrijven 2024

Hiep hiep hoera! Of het nu die van je kind, ouders, grootouders, vrienden of familie is: een verjaardag moet gevierd worden. Dat geldt ook voor onze Limburgse ondernemingen. Viert jouw bedrijf dit jaar een jubileum? Dan zetten wij je graag in de bloemetjes met een cadeaubox en officieel certificaat.

Netwerking
Limburg

Gala van het Limburgs Vastgoed 2024

Na het succes van de Dag van Vastgoed in 2022, slaan Voka – Kamer van Koophandel Limburg en het Netwerk Vastgoed opnieuw de handen ineen om de meest fenomenale gala-avond van Limburg te organiseren op het gala van het Limburgs vastgoed.

Prijs

Single tickets
Leden: €250 excl. BTW
Niet-leden: €300 excl. BTW

Tafel ticket (10 personen)
Leden: €2500 excl. BTW
Niet-leden: €3000 excl. BTW

Handelsmissie
Limburg
Netwerking

Handelsmissie Öresund, zuid – Zweden & oost – Denemarken

De Kamers van Koophandel in de Euregio Maas – Rijn en LIOF zullen van 26 – 29 mei 2024, een handelsmissie organiseren naar de Öresund regio, Zuid-Zweden (Malmö/Lund) en Oost–Denemarken (Copenhagen), in samenwerking met het bureau Market Link Scandinavia AB uit Malmö.

Family Business Happening 2024
Limburg
Netwerking

Family Business Happening 2024

We nodigen u van harte uit voor een onvergetelijke editie van de jaarlijkse Family Business Happening, die dit jaar plaatsvindt bij de Fakkelwinnaar 2023: JBC (Claes Retail Group).

Locatie

Houthalen-Helchteren

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Tech@venture Singapore
Voka nationaal
Netwerking

Tech@venture Singapore

Binnen Tech@venture- Singapore begeleiden wij jou bij het opstellen van een actieplan om de Aziatische markt te betreden via Singapore.

Prijs

2500 euro excl. BTW

Voka Open Bedrijvendag
Voka nationaal
Netwerking

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus NXT
SD  Worx
groep jam