Skip to main content
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Velodroom
Limburg
Netwerking

Netwerk Vastgoed: Bezoek aan Velodroom

De Velodroom, een prestigeproject gelegen in hartje Limburg, is hét trainingscentrum voor professionele baanwielrenners en een opleidingscentrum voor jonge talenten, maar ook als recreatiewielrenner, met of zonder beperking, kan men dagelijks gebruikmaken van de infrastructuur.

Locatie

Heusden-Zolder

Prijs

Gratis voor NW Community Vastgoed-leden

€65 excl. BTW voor niet-leden

De Kommel
Limburg
Netwerking

Eindejaarsfeest bij de Kommel

Wij nodigen u en uw medewerkers van harte uit op ons Eindejaarsfeest. We trekken voor deze feestelijke avond naar hotel-restaurant De Kommel in Voeren. 

Locatie

's-Gravenvoeren

Prijs

Leden OC ZOL: € 95
Niet-leden: € 120 

Kerstdrink
Limburg
Netwerking

Kerstdrink met Cristal Alken

De voorzitter en het bestuur van Ondernemersclub Diepenbeek en de gemeente Diepenbeek nodigen u met genoegen uit op een Kerstdrink.

Locatie

Diepenbeek

Prijs

Gratis voor OCD-leden
Niet-leden: € 25*

@hoc
Limburg
Netwerking

De allereerste nieuwjaarsreceptie van 2024

Het bestuur van Ondernemersclub @hoc nodigt u en uw medewerkers uit op de allereerste nieuwjaarsreceptie van 2024. Onze nieuwjaarsreceptie zal dit jaar doorgaan in Zaal Blickenberg in Borgloon.

Locatie

Borgloon

Prijs

@hoc-leden: € 49
Niet-leden: € 79 

Stella Maaslandia
Limburg
Netwerking

Stella Maaslandia t.v.v. Huize Sint-Vincentius

In samenwerking met Maasmechelen Village nodigen we u van harte uit voor de 4de editie van Stella Maaslandia. Ons gezellig kerstdiner gaat dit jaar door bij Le Petit Belge. De opbrengst hiervan schenken we naar jaarlijkse gewoonte aan een goed doel. Dit jaar kozen we voor Huize Sint-Vincentius, een organisatie die hulp biedt aan kinderen en jongeren die zich in een complexe leefsituatie bevinden.

Locatie

Maasmechelen

Prijs

Maaslandia-leden: € 75
Niet-leden: € 110 

Bar Thuur
Limburg
Netwerking

Winterborrel Community Vastgoed - Winteruur bij Bar Thuur

Stap binnen in de gezelligste plek van de winter: de Bar Thuur winterbar! Met de koude temperaturen buiten is er geen betere manier om op te warmen dan met een heerlijk warm drankje en het gezelschap van NW Community Vastgoed. Geniet van de knusse sfeer en het gezellig samen zijn terwijl we samen genieten hartverwarmende drankjes, gesprekken en lekkernijen. Dus kom op donderdag 21 december naar ‘Winteruur bij Bar Thuur’ en laat ons samen klinken.

Locatie

Hasselt

Prijs

Gratis voor leden van NW Community Vastgoed

€80 (excl BTW) voor niet-leden

Teaser
Limburg
Netwerking

Nieuwjaarsinvitito 2024

Het jaar 2024 markeert het begin van een nieuw tijdperk: een fris voorzitterschap, een vernieuwd gebouw en een horizon vol ongekende mogelijkheden. We reflecteren met trots op een periode van krachtig ondernemerschap en richten nu onze ambitieuze ogen op wat komen gaat. Samen zetten we stappen richting een schitterende toekomst! Jullie zijn de architecten van verandering – voor jou, voor het ondernemerschap en voor de samenleving. Want in eenheid zetten we onze groei voort, ambitieus en stralend, in het nieuwe jaar en daarna!

Locatie

Hasselt

Prijs

Leden: €165,00*
Niet-leden: €250,00*

*alle prijzen exclusief BTW

Industry-40-missie-Porto-2024
Limburg
Netwerking

Industry 4.0 inspiratie missie Porto 2024

In samenwerking met Flanders Make organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg van maandag 22 april tot en met donderdag 25 april 2024 een unieke industrie 4.0 roadtrip doorheen Porto. We nodigen jou van harte uit om je samen met ons te laten inspireren door de nieuwe concepten van de 4de industriële revolutie en digitale technologie. Bij top-bedrijven in Porto krijgen we een exclusieve rondleiding en/of inleiding van hoe doorgedreven digitale evolutie en connectiviteit leiden tot nieuwe manieren van produceren, nieuwe producten en nieuwe businessmodellen.

Locatie

Porto

Prijs

€ 3.420,00 (excl. btw) voor leden€ 5.130,00 (excl. btw) voor niet-ledenIn deze prijzen zijn inbegrepenVluchtenOvernachtingen met ontbijtbuffet in het ...
Voka Open Bedrijvendag
Voka nationaal
Netwerking

Voka Open Bedrijvendag

Elke eerste zondag van oktober openen sinds 1991 honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren voor het grote publiek. Met honderdduizenden bezoekers is het event telkens weer een schot in de roos.

De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
groep jam