Skip to main content
Map
  • Eind van het jaar diner
Voka Netwerking

Eind van het jaar diner

Het einde van het jaar is een moment waarop we samenkomen om successen van het voorbije jaar te vieren en vooruit te kijken naar nieuwe mogelijkheden. En wat is een betere manier om dit te doen dan rond een prachtig gedekte tafel, genietend van een heerlijk diner?

Dit eindejaarsdiner voor ondernemers regio Noord-Rand is dé gelegenheid waar je naar op zoek bent!

Programma

  • We starten de avond om 18u00 met een warm ontvangst en een verfrissend aperitief, het perfecte moment om te beginnen met netwerken.
  • Om 19u00 gaan we van start met het diner, waarbij je kunt genieten van een uitgelezen maaltijd, zorgvuldig samengesteld om je smaakpapillen te verwennen.
  • We ronden af om 23u00

Dit netwerkevent is meer dan alleen een diner.
Het is een kans om te verbinden met gelijkgestemde ondernemers en bedrijfsleiders in jouw regio. Het is een kans om inspiratie op te doen, om te leren van de successen van anderen en om je eigen successen te delen. Het is een kans om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

We zien je graag op 30 november 2023 bij het eindejaarsdiner!

Contactpersoon

Jonas Thys

Relatiebeheerder regio Noord-Rand

Wanneer

Prijs

Voka lid: €125
Niet-lid: €195

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus