Skip to main content
Map
  • Werksessie Ontknoping van Mechelen

Werksessie Ontknoping van Mechelen

We nodigen jou graag uit op een werksessie op maandag 5 juni over de ontknoping van Mechelen. Tijdens deze sessie kan je jouw bezorgdheden, behoeften en aandachtspunten meegeven. U krijgt een stand van zaken van het project, dat grote veranderingen zal teweegbrengen voor de bedrijven gelegen op de industriegebieden Mechelen-Noord en -Zuid. Dit is de ideale gelegenheid om uw stem te laten horen bij het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV).

Mechelen-Noord en Mechelen-Zuid zijn erg drukke verkeersknooppunten die de grote verkeersstromen steeds moeilijker kunnen slikken. Dat veroorzaakt vooral in de spits verkeershinder, zowel op de E19 als op de omliggende wegen. Daarom onderzoekt het AWV in de studie ‘Ontknoping van Mechelen’ hoe een herinrichting van beide knooppunten de doorstroming, verkeersafwikkeling, veiligheid en de ruimtelijke inrichting kan verbeteren, en welke concrete aanpassingen hiervoor nodig zijn.

Eind 2023 willen we komen tot een voorontwerp waarin we de inpassing van de knooppunten en de snelweg in de omgeving verder vorm geven. De bedoeling is om uiteindelijk tot een gedragen ontwerp te komen dat zo goed mogelijk voorziet in de behoeften van de omgeving en van de gebruikers.
 
Deze werksessie wordt georganiseerd in samenwerking met Common Ground en het AWV.

Programma

8u00 Ontvangst met ontbijt
8u15 Werksessie
10u00 Einde

Projectgebied

kaart mechelen

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Full bio of Fientje Moerman

Adres

ODTH Mechelen
Antwerpsesteenweg 187
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

logo wegen en verkeer

common ground logo

Advertentie VanRoey- nov