Skip to main content
  • Online Personal Branding

Online Personal Branding

  • Online

Hoe profileer je jezelf online op een manier die aandacht trekt? Nu het digitale steeds belangrijker wordt, is het ook noodzakelijk dat je aandacht besteedt aan je imago online. Want in één oogopslag van enkele luttele seconden beslissen mensen of ze op jouw website of social mediapagina blijven of wegklikken. Je hebt dus niet veel tijd om te overtuigen. In deze infosessie geven we jou de best practices mee om online aandacht te trekken en klanten aan je te binden.

Succes draait eigenlijk maar rond één ding… Vertrouwen. Maar hoe win je dat vertrouwen in een veranderende wereld waar de concurrentie bikkelhard is? Kan de juiste content helpen? Misschien zijn er wel wat truken van de foor? Kom in deze webinar alles te weten over trustmarketing en creëer een sterk merk online dat vertrouwen uitstraalt.


We gaan dieper in op welke content nu precies het meeste vertrouwen opwekt. En post je best op Facebook, LinkedIn, of toch op Instagram? En kan je ook vertrouwen winnen via TikTok of Pinterest? Schrijf je nu in en ontdek de antwoorden en aanpak die jouw onderneming naar een hoger niveau tillen.

  • Spreker: Carlo van Tichelen.

Als zaakvoerder en strateeg bij marketingbureau Phobos & Actor heeft Carlo al jarenlang ervaring met het creëren van sterke merken voor KMO's.   

Contactpersoon

Carolien Jans

Project manager

Wanneer

Prijs

Gratis!

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Plan je bezoek in ons Experience Center!
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx