Skip to main content
Map
  • Hoe online succesvol vindbaar zijn als starter

Hoe online succesvol vindbaar zijn als starter

Als startende ondernemer is het belangrijk om online aanwezig te zijn. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan… Heb je je al eens volgende vragen gesteld? Hoe kan je jouw doelgroep snel bereiken? Hoe kan je jouw doelgroep je vinden? En LinkedIn én Instagram én Facebook, hoe moet ik daaraan beginnen? SEO SEWatthe !? Als deze vragen weleens door je hoofd spoken is dit traject echt iets voor jou!

Tijdens dit kortlopende traject, gaan we dieper in op de topics over online vindbaar zijn als starter.
We starten met een spreker die de basics komt uitgeleggen en zij gaat jullie ook challengen op hoe online vindbaar jullie StartUp al is. Daarna gaan we leren over de fundamenten van SEO/SEA en hoe belangrijk deze begrippen nu eigenlijk zijn, want aan online vindbaarheid denken zonder SEO/SEA is onmogelijk. Hierna krijgen we een deepdive in het start-to-advertise, want om mogelijke leads binnen te krijgen, willen we op plaatsen zichtbaar zijn waar mogelijke klanten zoeken.

Tenslotte is er een sessie om te kiezen wat bij je past, want kiezen is niet verliezen maar focus bepalen. Hierin ga je kijken waar je doelgroep aanwezig is en waar jij dus als ondernemer best ook aanwezig bent.

Programma

Inleiding naar online vindbaar zijn als starter
+ Social media Strategie

15/02/2023 Voka Mechelen
De fundamenten van SEO/SEA 01/03/2023 Voka Geel
Video Marketing 15/03/2023 Voka Mechelen
Start-to-advertise 29/03/2023 Voka Geel

Sprekers

  • Veroniek Jacobs - The art of growing
  • Niels Bosmans - Fameus
  • Lynn Thissen - Motion Stories
  • Laurann Van de Peer - Advertised

Praktisch

De sessies gaan telkens door op woensdagavond, afwisselend in het Voka kantoor van Mechelen-Kempen (tenzij de groep allemaal van 1 van de regio’s is, dan laten we het enkel in die regio doorgaan).

De sessies beginnen om 18u, waarbij we eerst samen eten om rond 18u30 te starten met de sessie. Het verwachte einde is rond 21u30.

Wat is inbegrepen?

In de €75 kostprijs, zijn de 4 sessies inbegrepen (en het bijhorende materiaal van de workshops) + het eten voor de sessie. Dit traject is mede mogelijk gemaakt door VLAIO (het Vlaams Agentschap Innoverend Ondernemen), door deze steun kunnen we dit traject aan een verlaagd tarief aanbieden.

Lise Quaghebeur

Coördinator Jong Ondernemerschap

Full bio of Lise Quaghebeur

Contactpersoon

Lise Quaghebeur

Coördinator Jong Ondernemerschap

Wanneer

Prijs

75 €

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden.

Dit traject wordt rechtstreeks ondersteund door Vlaio en komt niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

logo Vlaio

Advertentie VanRoey- nov