Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Bouwen aan een effectief en duurzaam verzuimbeleid
Voka Opleiding

Bouwen aan een effectief en duurzaam verzuimbeleid

De massale uitval door ziekte stelt werkgevers voor grote uitdagingen, zeker in tijden van de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt.

Naast de uitdagingen rond tijdelijke vervangingen komt de uitval ook met een gigantische kostprijs: Niet enkel de directe kost, maar bijkomend tellen ook de indirecte kosten zwaar door voor het productiviteitsverlies en het missen van groeikansen. Ook voor de samenleving komt de massale ziekte-uitval met een grote kostprijs in de vorm van uitkeringen en medische kosten.

Ontdek in deze boeiende opleiding wat de belangrijke bouwstenen zijn voor een duurzaam verzuimbeleid dat efficiënt is en bijdraagt aan de productiviteit van je onderneming. Ontvang praktische richtlijnen en strategieën van expert Bart Teuwen om verzuim te voorkomen en effectief aan te pakken.

Jouw expert

Bart Teuwen, Algemeen Directeur Certimed

Als verzuimexpert heeft Bart een brede ervaring in de zorg. Eerst als huisarts, nadien als bedrijfsarts. Vandaag begeleidt hij organisaties op het vlak van ziekteverzuim in een brede waaier aan sectoren. Met een ruime managementervaring – als hoofd bedrijfsarts, nadien als directeur van het Nederlandse Encare Arbozorg en vandaag als directeur Certimed – is hij gesprekspartner voor CEO’s of management levels, overheden en netwerkorganisaties.

Bart Teuwen

Contactpersoon

Debra Deswarte

Adviseur arbeidsmarkt & coördinator Welt

Full bio of Debra Deswarte

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen (kantoor Mechelen)
Antonia Wolversstraat 1
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Gratis, ook voor niet-leden

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen (kantoor Mechelen)
Antonia Wolversstraat 1
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Gratis, ook voor niet-leden

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.