Skip to main content
Map
  • Midsummer in the city
Voka Netwerking

Midsummer in the city

Voor onze zomerhappening “Midsummer in the City” nodigen we je dit jaar opnieuw uit in een verborgen schatkamer van Brussel. Iedereen kent de Kunstberg. Maar bezocht je daar al het paleis van Karel van Lorreinen (Lotharingen) of de vintage evenementenzaal van de Koninklijke Bibliotheek, met het rooftop terras met panoramisch zicht op de Kunstberg?

Kom dit stuk geschiedenis ontdekken, met een hedendaagse twist. Je geniet van de de heerlijk moderne Brusselse keuken van traiteur WITLOF, het bedrijf achter de venue en het lunchrestaurant albert.brussels. We bieden je een feestelijke ontmoetingsplek, met prachtige zichten. Met keuze voor indoor of het terras outdoor.

Een ideale setting voor een aangename en vlotte netwerking.

Oh ja, Karel van Lorreinen was in de 18de eeuw landvoogd over de Oostenrijkse Nederlanden. Hij was geliefd omdat hij hield van feesten, de goede dingen des levens en kunst en cultuur in Brussel bevorderd heeft. 

reuzenrad

 

Programma

  • 18u00: Onthaal en start receptie
  • 19u00: Kris Cloots, voorzitter Voka Metropolitan, blikt vooruit
  • 19u15: Walking dinner, netwerking in de unieke setting van de Koninklijke Bibliotheek

Actie: Breng je collega's mee

Introduceer je collega’s en medewerkers in het netwerk van Voka Metropolitan in Brussel en laat hen mee genieten van een heerlijke midsummer-avond. Zodra je met twee medewerkers van je bedrijf bent ingeschreven, kan je een bijkomende medewerker gratis laten deelnemen. Deze actie loopt tot het event is uitverkocht.

Hoe? Voeg bij je inschrijving in het vak 'Opmerkingen' de vermelding "2+1" toe.

Met de steun van

Onze structurele partners

structurele partners Voka Metropolitan

Onze eventpartner

eventpartner Voka Metropolitan

Contactpersonen

Adres

Albert.be
Museumplein 1
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

  • Leden:  90 euro
  • Niet-leden: 160 euro
  • YVM: 60 euro

Speciale actie - Breng je collega’s mee en maak er samen een teambuilding van: bij twee deelnames voor zelfde onderneming, komt de derde collega gratis. Hoe? Voeg bij je inschrijving in het vak 'Opmerkingen' de vermelding "2+1" toe.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.