Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Marketingmissie New York City

Marketingmissie New York City

Als marketingprofessional moet je op de hoogte blijven van alle trends. Vaak starten deze niet in Europa, maar in Amerika. Dankzij deze inspiratiemissie naar New York kom je in contact met bedrijven waar die nieuwe ideeën echt ontstaan. Start 2024 met een frisse blik op je business dankzij de verworven inzichten tijdens deze missie.

Ben jij een gedreven marketingondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe kansen om je bedrijf te laten groeien?

Wil je de nieuwste trends in de bruisende wereld van marketing verkennen en je netwerk uitbreiden met gelijkgestemde professionals?

Kom je graag alles te weten over het verhaal van Laurent Francois (ex Le Pain Quotidien) van Le Botaniste, en bezoek je graag eens het kantoor van Ogilvy, Decode Advertising of Amazon?

Dan is onze exclusieve missie Ad-Vantage naar New York City dé kans die je niet mag missen!

Bekijk het volledige programma

Waarom moet je deelnemen?

Professionele groei: Deze reis zal je horizon verbreden en je toegang geven tot cutting-edge marketingstrategieën die je bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Netwerkmogelijkheden: Ontmoet collega-ondernemers en experts, en leg contacten die waardevol kunnen zijn voor je carrière op lange termijn.

Inspiratie: De bruisende sfeer van NYC zal je inspireren en nieuwe ideeën genereren die je direct kunt toepassen in je marketinginspanningen.

Exclusiviteit: Deze reis is speciaal ontworpen voor marketingprofessionals, wat betekent dat je de kans krijgt om diepgaande discussies te voeren en ervaringen te delen met gelijkgestemde individuen.

Waarom NYC?

New York City, de stad die nooit slaapt, is een ware hotspot voor de marketingindustrie. Als mondiale hub voor innovatie en creativiteit biedt NYC ongeëvenaarde mogelijkheden om de nieuwste ontwikkelingen in marketing te ontdekken. Van spraakmakende reclamebureaus tot toonaangevende technologiebedrijven, NYC is de plek waar trends worden geboren die uiteindelijk altijd overwaaien naar Europa. Daarom moet je die trends voorzijn en nu al ontdekken.

Interesse?

Mis deze kans niet om de toekomst van marketing te verkennen in een van 's werelds meest opwindende steden. Verzeker je nu van je plek op onze exclusieve business reis missie naar NYC en neem de leiding in het vormgeven van de marketingwereld van morgen. Samen zullen we de grenzen van de mogelijkheden verleggen en onze bedrijven naar nieuwe hoogten brengen.

Let op: Plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang om je aan te melden. We verwelkomen je graag in de bruisende straten van New York City!

Met de steun van 

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Wanneer

Prijs

€ 4950 voor leden (excl. BTW)

€ 6450 voor niet-leden (excl. BTW)

Prijzen zijn inclusief bezoeken, overnachtingen, verplaatsingen (vluchten), ontbijt – lunch & dinner + dranken tijdens de maaltijden
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatievoorwaarden: 

  • tot 60 dagen voor vertrek: 30% van de reissom
  • 59 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
  • 30 tot 16 dagen voor vertrek: 80% van de reissom
  • 15 dagen tot dag van vertrek: 100% van de reissom 
Proximus
Dyls februari2024