Skip to main content

Economische profilering van Mechelse regio

Nieuwe internationale investeerders aantrekken en tegelijk reeds hier aanwezige bedrijven herinneren aan de duidelijke troeven van het arrondissement Mechelen op vlak van wonen, werken, studeren én investeren. Met dat doel heeft Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, met steun van de provincie Antwerpen en de streekwerking, een profileringsfilm over de regio Rivierenland gelanceerd.

De aanwezigheid van vestigingen van diverse multinationals en tal van grote bedrijven onderstreept dat het arrondissement Mechelen geografisch en economisch gezien een prominente rol in de Vlaamse economische ruit heeft.  Het vergt voortdurend inspanningen om deze sterke economische positie op z’n minst te consolideren en liefst nog duurzaam te versterken.  
 

LandofRivers


Vanuit deze insteek werd de profileringsfilm ‘Land of Rivers’ ontwikkeld. Niet alleen zoomt deze film in op de ontegensprekelijke sterktes die bijdragen aan de economische slagkracht van Vlaanderen en het arrondissement Mechelen in het bijzonder. Daarnaast brengt die enkele aspecten in beeld die van het Mechelse arrondissement een uitgelezen plaats om te wonen, studeren, werken, kortom te leven maken. 

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse