Skip to main content

ZigZag naar 2029

zigzag


Is jouw bedrijf klaar voor 2029? Tijdens ZigZag katapulteren we je naar de toekomst en ontdekken we hoe leiderschap in veranderende digitale tijden de onderneming van morgen zal vormgeven. 

Ontdek wie er dit jaar aan de haal gaat met de felbegeerde Limburgse Innovatie Award. Zet je schrap voor een inspirerende dag, volledig in het teken van innovatie en de onderneming van morgen. Sluit aan bij één van onze workshops of ga op de koffie bij onze nagelnieuwe innovatie ambassadeurs. Daarnaast leert onze internationaal gerenomeerde spreker, Ramon Vullings, je surfen op de digitale golven van leiderschap in de 21ste eeuw en kom je te weten hoe Colruyt erin slaagt om één van de meest innovatieve bedrijven van België te zijn. 

Ontdek als eerste wie er aan de haal gaat met de Limburgse Innovatie award

Laat je inspireren door onze gastspreker en ontdek als eerste wie er aan de haal gaat met de Limburgse Innovatie Award. 

18u30    Ontvangst 
19u00    Welkomstwoord door Cathérine Dreesen, directeur internationalisatie en innovatie
19u10    Surfen op digitale golven: leiderschap in de 21ste eeuw - Ramon Vullings
19u50    Aankondiging genomineerden
20u00    Hoe AI gebruiken om producten automatisch te erkennen? - Gino Vaes
20u20    Uitreiking Limburgse innovatie award
20u30    Netwerkreceptie

Keynote: Surfen op digitale golven: leiderschap in de 21ste eeuw

Digitale transformatie kan onmogelijk slagen zonder nieuw leiderschap. Ramon Vullings leert je surfen op digitale golfen en maakt je wegwijs in het leiderschap in de 21ste eeuw. 

Ramon is een internationale keynote speaker, cross-industry expert, auteur en ideaDJ. Hij staat bekend om zijn uitstekende innovatie expertise, interactie en bovendien gezonde dosis humor. In het verleden wist hij grote bedrijven zoals Audi, Siemens, Nike en zelfs de NASA al van hun stoel te blazen. 

 

 

ramon

 

gino

 

Hoe AI gebruiken om producten automatisch te herkennen? 

 

Gino Vaes, Innovation Officer bij Colruyt Group, inspireert je over hoe Artificiële Intelligentie jouw dagelijkse bedrijfsvoering kan vergemakkelijken door middel van een praktische case van Colruyt Group.

Wie gaat er aan de haal met de felbegeerde innovatie award? 

Het hoogtepunt van de dag is de uitreiking van de Limburgse Innovatie Award. Met deze prijs wil Voka – KvK Limburg samen het Team Bedrijfstrajecten (VLAIO) Limburgse innovaties promoten en het imago van Limburg als innovatieve regio bevestigen en versterken. Het belooft een spannende strijd om deze felbegeerde award te worden! 

De vier genomineerden luisteren naar de naam Turbulent, Cooperio, Cubigo en Futech. Turbulent ontwikkelde een unieke waterkrachtcentrale, Cooperio is verdeler van innovatieve dak- en gevelsystemen, Cubigo ontwikkelde een geïntegreerd cloud-platform voor assistentiewoningen en rusthuizen en Futech is installateur en ingenieursbureau voor zonnepanelen. Stem tijdens ZigZag naar 2029 je favoriete kandidaat naar de overwinning! 

 

calto

 

Bedrijvennetwerkdagen 2019

bnd

 

ZigZag naar 2029 is een evenement tijdens de Bedrijvennetwerkdagen, met meer dan 5000 bezoekers het grootste netwerkevenement van Limburg. www.bedrijvennetwerkdagen.be

Tijdens de Bedrijvennetwerkdagen zetten we innovatie verder in de kijker met een aantal inspirerende workshops. Bovendien kan je ook op de koffie komen bij onze innovatie ambassadeurs. 

Ga op de koffie bij onze innovatie ambassadeurs

16u - 17u

De Voka - KvK Limburg Innovatie Ambassadeurs engageren zich om andere Limburgse ondernemers te helpen met hun innovatieve plannen. Wil je op een persoonlijke manier in contact komen met onze ambassadeurs? Of heb je een vraag over innovatie? Kom dan zeker op de koffie bij onze ambassadeurs voor een persoonlijk 1-op-1 gesprek! 

Heb je een interessante vraag of idee dat je wil voorleggen aan Jan Kriekels (CEO Jaga) of Jo Peters (CEO Deusjevoo)? Boek dan een gesprek in via willem.degol@voka.be 

Met dank aan onze partners

partners

 

 

Adres

Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo