Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Infosessie 'Vooruit met de Noord-Zuid' (uitgesteld)

Infosessie 'Vooruit met de Noord-Zuid' (uitgesteld)

Voka - KvK Limburg organiseert 2 sessies om u als ondernemer grondig te informeren over de stand van zaken van de Noord-Zuid verbinding én u inspraak te geven in dit complexe dossier dat onze provincie al jaren lang gijzelt. 

Deze opleiding wordt uitgesteld ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet. Deze infosessie wordt uitgesteld naar een latere datum. Inschrijven is nog steeds mogelijk. 

afbeelding file op noord-zuid


Na bijna vijftig jaar debatteren en procederen moet de Noord-Zuid verbinding er eindelijk komen.

Het uitblijven van een vlotte Noord-Zuid verbinding kost onze ondernemers handenvol geld en fnuikt onze competitiviteit. Voka - Kamer van Koophandel Limburg is nauw betrokken bij het Complex Project Noord-Zuid Limburg om zo snel mogelijk tot een duurzame oplossing te komen voor dit dossier dat onze provincie al jarenlang gijzelt. 

Er liggen nu 7 alternatieven op tafel waarover het grote publiek zijn mening kan geven. Van 16 maart tot 15 april 2020 kan iedereen opmerkingen formuleren die in het verdere onderzoek worden meegenomen door het projectteam. In het voorjaar van 2021 zullen alle actoren samen één breed gedragen voorkeursalternatief aan de Vlaamse Regering ter goedkeuring voorleggen. 

Om u als ondernemer grondig te informeren en inspraak te geven in deze publieke raadpleging, organiseren wij samen met het projectteam 2 infosessies. Deze infosessies richten zich enkel naar ondernemers.

  • Maandag 16 maart 2020 van 9u tot 11u - Locatie: Voka - KvK Limburg, Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt
  • Donderdag 19 maart 2020 van 9u tot 11u - Locatie: Noordlink, Louis Pasteurstraat 21, 3920 Lommel

 

Meer informatie: 
https://www.voka.be/lobbydossiers/vooruit-met-de-noord-zuid
https://www.noordzuidlimburg.be/

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Wanneer

Prijs

Gratis. We vragen u wel in te schrijven.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo