Skip to main content

Versgeperst

Krijg tips & tricks aangereikt van lokale media om jouw 'sappig' verhaal om te toveren tot een nieuwsitem.

 

header


Waarom haalt jouw persbericht het nieuwsoverzicht van Made In Limburg nét niet? Hoe bouw je een relatie op met journalisten? Wat zeg je beter wel én beter niet tegen een journalist? En vooral; hoe maak je van jouw ondernemersverhaal een nieuwsitem voor de lokale media?

Doorwinterde journalisten helpen jou op weg om relaties met de pers op te bouwen.

Tijdens de eerste editie van Versgeperst helpt een team van doorwinterde journalisten jou op weg met bovenstaande issues. We brengen Dominiek Claes (Het Belang van Limburg), Dirk Reynders (VRT), Kurt Meers (Made in Limburg) en Eddy Eerdekens (TVL) samen tijdens een panelgesprek onder leiding van Mark Coenen (PXL).

Keynote door Frédéric Petit (woordvoerder van Infrabel en het Belgische spoor)

Frédéric Petit heeft al meer dan 15 jaar ervaring op de teller als fpwoordvoerder. Hij staat vaak in de vuurlinie om het imago en de reputatie van het bedrijf in kwestie te verdedigen. Door het steeds toenemende belang van burgerjournalistiek en de impact van sociale media weet hij als geen ander dat het cruciaal is om snel, efficiënt en als het kan zelfs proactief te reageren. 

Tijdens zijn presentatie spreekt Frédéric over tal van communicatie-ervaringen waarbij ook actuele en politieke anekdotes niet zullen ontbreken. Hoe breng je jouw verhaal het best aan bij de media? Frédéric helpt je op weg met tips die je meteen kan implementeren in de praktijk.

Persprijs

Al meer dan 20 jaar reikt Voka - KvK Limburg met trots de Limburgse Persprijs uit aan een bedrijf of organisatie die het beste communiceert met de pers. De vakjury bestaat dan ook uit Limburgse journalisten. Vorig jaar ging APK Group aan de haal met de Persprijs. Wie neemt dit jaar de prijs mee naar huis? Dat wordt nagelbijtend afwachten tot 29 september!

Programma

18.00u  Ontvangst met lekkere gerechtjes
18.45u  Welkom door Indra Dewitte
19.00u  Tips en tricks door Frédéric Petit, de perswoordvoerder van Infrabel en het Belgisch spoor
19.30u  Experten aan het woord
20.00u  Uitreiking van de persprijs
20.15u  Netwerkreceptie + mogelijkheid tot rondleiding Mediahuis
21.00u  Einde voorzien

ok

 

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Adres

Mediahuis
Herkenrodesingel 10
3500 hasselt

Wanneer

Prijs

70 euro p.p. (excl. BTW) voor leden* van Voka - KvK Limburg.
98 euro p.p. (excl. BTW) voor niet-leden van Voka - KvK Limburg.

*Is uw bedrijf lid van Voka, dan zijn alle medewerkers lid.

Voorwaarden

Uw annulatie dient ons uiterlijk dinsdag 22 september schriftelijk te bereiken, zo niet blijven de kosten verschuldigd. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo