Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Slotevent Transitie naar gespecialiseerde logistiek
transitie naar gespecialiseerde logistiek

Slotevent Transitie naar gespecialiseerde logistiek

groepaankoop e-logistics

 

Sinds 2016 brainstormden Voka - Kamer van Koophandel Limburg en POM Limburg samen met beslissingsnemers uit Limburgse bedrijven actief binnen e-commerce, om zowel rond warehousing als transport concrete concepten uit te werken. 

Met de input van deze sessies gingen we aan de slag om een vernieuwde e-commerce visie voor logistiek Limburg uit te werken. De resultaten hiervan presteren we u graag tijdens het slotevent van het SALK-project 'transitie naar gespecialiseerde logistiek'. 

Benieuwd naar de eindresultaten? Kom dan zeker luisteren op maandag 16 december 2019. We sluiten af met een culinair netwerkmoment. 

Programma:
16u00: Ontvangst met bubbels
16u30: Slotconclusies transitie naar gespecialiseerde logistiek
17u30: Netwerkreceptie met walking dinner

 

Dit slotevent kadert in het project 'Transitie naar gespecialiseerde logistiek' dat het ontwikkelen van logistieke concepten ter versterking van e-commerce in Limburg tot doel heeft.

logo voka pom lpl

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt met de financiële steun van de provincie Limburg (€16.000), EFRO (Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling) (€102.000) en met Hermes co-financiering (€135.000)

banner transitie

 

Adres

Voka-KvK Limburg - "Huis van de Limburgse Ondernemer"
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

We vragen wel in te schrijven

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo