Skip to main content

Toelichting klimaat- en energieplannen

Op 14 februari organiseert Voka - KvK Limburg een interactieve sessie rond de klimaat- en energieplannen. Wat zijn de opportuniteiten én de risico's voor u als ondernemer? 

banner klimaat en energie


Het klimaat beheerst het nieuws. Beleidsmakers maken op alle niveaus plannen op om de opwarming van de aarde binnen aanvaardbare grenzen te houden. Zo werden recent nog nieuwe plannen goedgekeurd met tal van strategieën en concrete maatregelen om de CO2-uitstoot terug te dringen. 

Voka - Kamer van Koophandel Limburg licht u graag in over de inhoud van deze plannen. Tegelijkertijd willen we stilstaan bij de opportuniteiten én risico's die deze voor u als ondernemer meebrengen. 
Concreet gaan we in deze sessie in op de inhoud van de Vlaamse en Federale klimaat- en energieplannen en de Europese Green Deal. Na een beknopte presentatie willen we hierover met u in interactie gaan. Deze gedachtewisseling kan dan verder meegenomen worden in de standpuntvorming van Voka rond deze thema's.

We nodigen hiervoor zowel energie-grootverbruikers, kmo's, innovatieve productontwikkelaars als energieleveranciers uit die de impact van deze klimaatplannen zouden voelen. 

U bent van harte welkom! 

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging

Adres

Voka - KvK Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis. We vragen u wel in te schrijven. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo