Skip to main content
Logo
  • Online

Inspiratiesessie: Soft Skills

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht de starterswerking van Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer. 

Wat kan Bryo voor mij betekenen?

Bryo is het Voka-netwerk voor startende ondernemers. De trajecten van Bryo focussen op enthousiast talent met een grote goesting om te ondernemen. Deze community van jonge ondernemers biedt begeleiding bij al jouw uitdagingen, van opstart tot verdere professionaliseren of groei. Een indivduele vraag? Contacteer onze Bryo-coaches.

Waarom moet ik deel uit maken van het Bryo-netwerk?

Of je nu op een idee broedt, je al van start bent gegaan, of al een onderneming hebt die zichzelf reeds heeft bewezen en klaar is om op te schalen, Bryo speelt in op elke levensfase van de startende ondernemer. Met behulp van onze op maat gemaakte trajecten spelen we in op de noden van jouw ondernemersverhaal: Bryo StandUp, Bryo StartUp en Bryo ScaleUp

“Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. Bryo heeft mij de ruimte en het doorzettingsvermogen gegeven om die voorbereiding zo nauwkeurig mogelijk te doen.” - Hatice Kör (ROKSCHILD Limitless Creativity)

In deze interactieve infosessie laten we je kennismaken met onze community en verschillende trajecten en wat ze voor jou kunnen betekenen. We laten je alvast proeven van een korte workshop en geven je al enkele handvaten en concrete tips mee die jou kunnen helpen in je ondernemersverhaal. 

Geprikkeld? Maak kennis met Bryo tijdens de gratis inspiratiesessie!

Programma
  • 18u00: Voorstellingsronde
  • 19u00: Verhaal rond Soft Skills door Marc Beenders (LSU) & Pieter Vandekerkhof (Uhasselt) + Q&A
  • 19u45: Wat kan Bryo voor jou betekenen + Q&A
  • 20u30: Voorziene einde
Doelgroep
  • StandUp: Je hebt goesting om te ondernemen maar je bent nog niet concreet opgestart.
  • StartUp: Je bent een ondernemer met potentieel en hebt reeds een project of onderneming gestart.
  • ScaleUp: Je hebt een start-up met een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar. Je bent klaar voor de next step.

Twijfel je in welke fase je juist zit? Neem contact op met onze senior adviseur Joeri Stoop voor meer info!

"Goed ontwikkelde zachte vaardigheden zorgen voor winnen of verliezen in de harde ondernemerswereld. Je kan ze maar beter goed onder knie hebben om een succesvolle carrière uit te bouwen” - Marc Beenders & Pieter Vandekerkhof

Banner Foto

Contactpersonen

Lucas Bellens

Adviseur starters

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Corda Conference
Kempische Steenweg 293
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

(inschrijven wel verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo