Sociaaljuridische actualiteiten

Als personeelsverantwoordelijke moet je voortdurend allerhande ontwikkelingen volgen en interpreteren. Even belangrijk is de snelheid waarmee je over die informatie beschikt. Zelfs wanneer aangekondigde maatregelen nog niet in definitieve wetteksten zijn vertaald, moet je je al kunnen voorbereiden. Tijdens maandelijkse infosessies - voor grote ondernemingen - waarin alle sociaaljuridische actualiteiten voor personeelsverantwoordelijken samengevat en toegelicht worden.

De formule is even eenvoudig als succesvol. Gebalde infosessies van twee uur per maand, waarbij we de actualiteit toelichten en dieper uitspitten. Het rendement van deze workshops is duidelijk hoger dan informatie op papier of zelfstudie.
 
We beperken ons niet alleen tot de arbeidswetgeving. In onze workshops besteden we ook aandacht aan de wijzigingen in de sociale zekerheid. Indien er zich ook belangrijke wijzigingen in de fiscaliteit voordoen die je moet kennen, geven we jou die informatie mee. Dus weer minder kopzorgen voor je, want wij zorgen ervoor dat jij in elk vakgebied op de hoogte blijft.
  
Elke maand maken we een selectie van de rechtspraak die onmiddellijk relevant is voor jouw personeelsbeleid. Dit helpt je om de impact in te schatten van de beslissingen die je neemt. 
De rechtspraak blijft immers, naast een steeds groeiend arsenaal wetgeving, de evolutie van het sociaal recht voor jouw onderneming bepalen. We geven niet alleen de inhoud van de wet en de rechtspraak mee, maar ook de voorgeschiedenis en de bredere context.

Liever de sessie op afstand volgen? Er kan maandelijks deelgenomen worden aan een livestream sessie.  Meer info via sofie.olyslaegers@voka.be


Programma 2019
Voor meer info of inschrijven, klik op de datum

Sessie 1: 21 januari 2019
Sessie 2: 11 februari 2019
Sessie 3: 11 maart 2019
Sessie 4: 29 april 2019
Sessie 5: 13 mei 2019
Sessie 6: 24 juni 2019
Sessie 7: 9 september 2019
Sessie 8: 7 oktober 2019
Sessie 9: 25 november 2019
Sessie 10: 9 december 2019

Telkens van 9u00 tot 11u00


Deelname
Inschrijven per reeks van 10 sessies.
Schrijf je in voor de sessie van januari? Dan loopt voor jou de reeks tot december. Schrijf je in voor de sessie van februari? Dan loopt voor jou de reeks tot januari het jaar daarop volgend. Enz...

€1980 (excl. btw) voor leden van Voka - KvK Limburg
€2200 (excl. btw) voor niet-leden van Voka - KvK Limburg
Kosteloos annuleren kan tot 14 kalenderdagen voor aanvang van de eerste sessie. 


Docent
Annelies Mattheus van SD Worx

 

Voor personeelsbeleid op maat van de KMO hebben we een andere opleiding voorzien, namelijk Update personeelszaken.

>> Meer info


Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Regio
Advies