Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Rendez-vous voor de groeiende ondernemer (online)

Rendez-vous voor de groeiende ondernemer (online)

  • Online

Als groeiende ondernemer moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom zeker langs en ontdek wat onze groeitrajecten Accelero & Plato voor jou kunnen betekenen.

Deze infosessie zal live online gepresenteerd worden door de docent ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus.

Plato is een uniek peterschapsproject voor KMO-bedrijfsleiders en beslissingsnemers die gedurende een jaar begeleid worden door 2 peters. Tijdens maandelijkse avondsessies komen zij samen om kennis en inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe waardevolle contacten te leggen. Maak zelf deel uit van dit klankbord, om elkaar als groep te stimuleren en te ondersteunen in dagdagelijkse uitdagingen.

Accelero is een groeiaccelerator waarbij snelgroeiende bedrijven gedurende een jaar begeleid worden om hun groei duurzaam vorm te geven. Daarbij wordt ingezoomd op een bepaalde groeifase van het bedrijf. We leggen onze focus op bedrijven met een omzet tussen de 1 en de 5 miljoen euro en een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen.

Georganiseerd door

Contactpersoon

Chloë Rutten

Senior coördinator Plato

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis (wel op voorhand inschrijven)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo