Skip to main content
plato

Rendez-vous voor de groeiende ondernemer - Noord-Limburg

Als zaakvoerder moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom vrijblijvend kennismaken met Plato tijdens onze Plato Rendez-vous op 5 april op Noordlink!

In een Plato-traject kan je met een groep van gelijkgestemden ervaringen uitwisselen in een open maar vertrouwelijke omgeving.

plato

Dit unieke peterschapsproject is bedoeld voor KMO-bedrijfsleiders en beslissingsnemers die gedurende een jaar begeleid worden door 2 Plato-peters en -meters. Tijdens maandelijkse avondsessies komen zij samen om kennis en inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe waardevolle contacten te leggen. Maak zelf deel uit van dit klankbord, om elkaar als groep te stimuleren en ondersteunen in dagdagelijkse uitdagingen.

Groei als ondernemer én als onderneming!

In mei 2019 start de nieuwe Plato-groep Noord-Limburg op met als thema:

Benieuwd? 
Kom luisteren op vrijdag 5 april 2019
Afspraak om 12u00 op Noordlink, Louis Pasteurstraat 21 te Lommel.
Plato-peters Stefan Baeten en Luc Sluismans geven je hieronder alvast een voorsmaakje!

stefan baeten
Stefan Baeten, Hasco Invest

 

"Plato zet je aan tot nadenken. Nadenken over je organisatie, over jezelf en over je omgeving. Plato is geen opleidingstraject. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij een bijdrage tot de groep levert en actief deelneemt. Je haalt er m.a.w. zelf maar uit wat je erin stopt. Na enkele sessies krijg je een hechte band binnen de groep waarin je je zelf ‘kwetsbaar’ kan opstellen om van daaruit sterker te worden zowel op professioneel als persoonlijk vlak."

luc sluismans
Luc Sluismans, Greenyard Prepared

 

 

 

 

 

 

"Plato is een ware vorm van inspiratie. Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten creëren we een ontspannen en uitdagende sfeer, als basis voor netwerking en ervaringsuitwisseling tussen gelijkgestemde ondernemers. Met respect voor ieders mening en situatie wordt gewerkt aan de groei van de ondernemingen, zonder het persoonlijke welzijn uit het oog te verliezen. Inhoud, interactie, netwerking en fun worden tot een perfecte cocktail gemixt."

 

Meer info via johan.maesen@voka.be (+32 11 56 02 77)

vlaio logo

plato logo

Adres

Noordlink
Louis Pasteurstraat 21
3920 Lommel

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven wel verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo