Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Nieuwjaarsinvitito 2019 (Voka - KvK Limburg)
NI

Nieuwjaarsinvitito 2019 (Voka - KvK Limburg)

Meer dan 2.800 Voka-leden wensten elkaar het beste voor 2019 op onze Nieuwjaarsinvitito. “Ondernemers verdienen ruimte om te ondernemen. Ze zijn onze sterren aan de hemel”, zei Francis Wanten, voorzitter van Voka – KvK Limburg, in zijn speech.

Bovendien waren de aanwezigen geweldig! Dat bewijzen de foto's. 

ni

De voorzitter, de raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de medewerkers van Voka - Kamer van Koophandel Limburg wensen u een toplancering van 2019 en nodigen u, uw partner en medewerkers uit voor de

NIEUWJAARSINVITITO
DONDERDAG 10 JANUARI 2019

Ruimte voor ondernemen

Vokastranauten

De Vokastronauten heten je welkom!

Programma:

17.00u  Bruisend onthaal met Apollorol.
18.00u   Welkomstwoord door Johann 'Yuri' Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka - Kamer van Koophandel Limburg.
18.15u Nieuwjaarstoespraak door Francis  'Neil' Wanten, voorzitter van Voka - Kamer van Koophandel Limburg.
18.30u Intergalactische buffetten met Venusschelpen, Neptunussalade, Jupitersteak en Mercuriusvisjes, opgediend in een sputnikbordje met een satellietsausje, aangevuld door andere lekkernijen. (doorlopend tot middernacht)
22.30u Houston we have a party!
23.00u Kosmische late night snack.
01.00u Einde en vertrek laatste Ufo.
partners

 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

128 euro,- p.p. voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en openbare besturen*. Niet leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg betalen het dubbele van de toegangsprijs. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

*Is je bedrijf lid van Voka, dan zijn ook alle medewerkers lid.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd, tenzij uw annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op donderdag 3 januari 2019. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Parkeren
Er is geen parkeergelegenheid bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg. U kan wel gratis parkeren op de parking van Park H (Grenslandhallen). Aanrijroute via Trichterheideweg, Hasselt. Daar kan u zorgeloos één van de pendelbussen nemen. Die brengen u snel tot aan de voordeur van de Nieuwjaarsinvitito. Uw inrijticket geldt eveneens als uitrijticket (valideren is niet nodig). De vlotte shuttleservice van De Zigeuner brengt u tot voor de deur van de feesttent. Er zijn geen parkeermogelijkheden aan de feesttent.

De feesttent is een grote etagetent met op het gelijkvloers een lounge, wijnproeverstand, gintasting en feesttent. Op de eerste verdieping zijn er meetingpoints vernoemd naar onze partners. Heel handig om af te spreken.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo