Skip to main content

Nieuwjaarsinvitito 2020

Going for gold!

Banner NJI


De voorzitter, de raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder en de medewerkers van Voka - Kamer van Koophandel Limburg wensen u een gouden 2020 toe en nodigen u, uw partner en uw medewerkers uit op de Nieuwjaarsinvitito op donderdag 9 januari 2020.

Voka kijkt ver(der). Want ondernemerschap gaat meer dan ooit over uitdagingen omvormen tot gouden opportuniteiten. Voor mens én maatschappij. Samen maken we van 2020 'ons' jaar. Een jaar waarin alleen het beste goed genoeg is. 

Ondernemend Limburg gaat voor goud!

Programma

17.00 uur Onthaal
18.00 uur Welkomstwoord door Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Limburg.
18.15 uur  Nieuwjaarstoespraak door Karin Van de Velde, voorzitter Voka - KvK Limburg
18.30 uur  Geniet van onze buffetten (doorlopend tot middernacht)
22.00 uur Avondfeest dat u voor geen goud wil missen
23.00 uur  Late night snack
01.00 uur  Einde en vertrek laatste bussen naar de parking


Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie:

Bekijk hier de foto's van vorig jaar

partners nieuwjaarsinvitito

 

Contactpersoon

Valérie Van Dijck

Projectmedewerker Events

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

132 euro,- p.p. voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg en openbare besturen*. Niet leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg betalen het dubbele van de toegangsprijs. Deze prijzen zijn exclusief BTW.

*Is je bedrijf lid van Voka, dan zijn ook alle medewerkers lid.
 

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd, tenzij uw annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op donderdag 2 januari 2020. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.

Parkeren
Er is geen parkeergelegenheid bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg. U kan wel gratis parkeren op de parking van Park H (Grenslandhallen). Aanrijroute via Trichterheideweg, Hasselt. Daar kan u zorgeloos één van de pendelbussen nemen. Die brengen u snel tot aan de voordeur van de Nieuwjaarsinvitito. Uw inrijticket geldt eveneens als uitrijticket (valideren is niet nodig). De vlotte shuttleservice van De Zigeuner brengt u tot voor de deur van de feesttent. Er zijn geen parkeermogelijkheden aan de feesttent.

De feesttent is een grote etagetent met op het gelijkvloers een lounge, wijnproeverstand, gintasting en feesttent. Op de eerste verdieping zijn er meetingpoints vernoemd naar onze partners. Heel handig om af te spreken.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo